Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sondaj PNL. Intentia de vot la alegerile europarlamentare sare de 41%. PSD pierde alegerile pe fondul mobilizarii la vot. Liberalii devanseaza la mustata PSD

Adevărul Adevărul,
Sondaj PNL. Intentia de vot la alegerile europarlamentare sare de 41%. PSD pierde alegerile pe fondul mobilizarii la vot. Liberalii devanseaza la mustata PSD

Potrivit unui sondajNovel Research comandat dePNL, liberalii se afla in fata PSD cu un mic avans pe electoratul care are definita clar optiunea de vot. continuă pe Adevărul

SONDAJ. Cu cine veti vota la alegerile europarlamentare?

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare din 26 mai si batalia se incinge. Principalele partide au defilat in weekend cu mitinguri de anvergura, retelele sociale sunt pline de mesaje si.

Cum poti afla daca cineva a votat in locul tau la Alegerile Europarlamentare

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Cei care nu vor sa mearga la vot pot verifica ulterior daca altcineva a votat in numele lor. Regulamentului european cu privire la protectia datelor prevede ca cetatenii pot trimite o solicitare Autoritatii Electorale Permanente AEP), dupa alegeri, pentru a afla [] .

Buzau: Ancheta la o scoala din Movila Banului, unde au fost gasite pliante cu Rares Bogdan, candidat al PNL la alegerile europarlamentare

Ministerul Educatiei cere Inspectoratului Scolar Judetean Buzau sa demareze o ancheta in scoala din comuna Movila Banului, unde ar fi fost aduse in cursul zilei afise electorale cu Rares Bogdan, candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

Alegerile europarlamentare Ultimele zile de campanie inaintea scrutinului. Care sunt principalele mize si de ce conteaza alegerile din Uniunea Europeana

Alegerile europarlamentare intra in linie dreapta, acestea fiind ultimele zile de campanie inainte ca cetatenii europeni sa mearga deja la urne incepand de joi, in conditiile in care scrutinul se desfasoara in perioada 23-26 mai. Ironic, printre primii europeni care vor fi chemati sa decida asupra modului in care va arata Europa viitorului sunt chiar britanicii, in conditiile in care Marea Britanie participa la scrutin dupa amanarea Brexit-ului din cauza tensiunilor politice de la Londra.

Primarul din Baia Mare si-a declarat public sustinerea pentru PSD la alegerile europarlamentare

Coalitia pentru Baia Mare, alianta politica infiintata in anul 2016 de catre Catalin Chereches, si edilul baimarean sustin lista Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare. Anuntul a fost facut miercuri, 22 mai, in cadrul unei conferinte de presa comune la care au participat atat social-democratii cat si cei din Coalitia pentru Baia Mare.

Dragos Tudorache, despre alegerile europarlamentare si planurile Aliantei 2020 USR PLUS de dupa 26 mai

Dragos Tudorache, membru al Biroului National PLUS si fost ministru de Interne in Guvernul Ciolos, este invitat la Adevarul Live pentru a vorbi despre alegerile europarlamentare care vor avea loc duminica, 26 mai, despre locul Romaniei in Uniunea Europeana, despre planurile Aliantei 2020 USR PLUS pentru romani si masurile propuse de PLUS pentru combaterea saraciei din tara noastra.

Ce aveti de ales. Listele negre ale Romaniei Curate pentru alegerile europarlamentare 2019

Cat de curate sunt alegerile europarlamentare, care au, in premiera absoluta, un referendum insotitor despre problema coruptiei?Pentru a raspunde acestor intrebari, Coalitia pentru un Parlament Curat, parte a Aliantei pentru o Romanie Curata, a monitorizat in total 86 de candidati pentru integritate, dupa cum urmeaza:.

Cum arata campania electorala pentru alegerile europarlamentare in Germania si cum arata la noi in Romania

In vreme ce Romania se zbate mai departe in programa nationala, in certuri, conflicte, mitinguri esuate si huiduite, prezentand astfel imaginea unei tari divizate, razvratite, obosite de manipularile si subcultura, pe care nici oamenii simpli de la tara nu o mai accepta, in Europa occidentala campania pentru alegerile europarlamentare este una decenta, fara atacuri infantile sau inchipuite la persoana, ci cu programe serioase, argumentate, explicate, mai ales in conceptele partidelor germane serioase.

Klaus Iohannis: E timpul ca opozitia parlamentara sa se adune

Dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai, opozitia trebuie sa se uneasca, iar PNL trebuie sa vina cu nou concept pentru politica romaneasca, a declarat marti, la Craiova, Presedintele Klaus.

APADOR-CH, semnal de alarma privind alegerile europarlamentare: Secretul votului, compromis

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania Comitetul Helsinki APADOR-CH) trage un semnal de alarma cu privire la organizarea alegerilor europarlamentare din 26 mai. Pentru ca alegerile se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )