Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Liberalii spun adio alegerii primarilor in doua tururi

Adevărul Adevărul,
Surse: Liberalii spun adio alegerii primarilor in doua tururi

Guvernul Orban e presat de partenerii din Parlament sa ia o decizie cat mai rapida pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. in schimb, alesii PNL au transmis ca nu vor schimbarea legii electorale, pentru ca vor securizarea mandatului lor, au declarat surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Surse Adevarul: Liberalii spun adio alegerii primarilor in doua tururi

Guvernul Orban e presat de partenerii din Parlament sa ia o decizie cat mai rapida pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. in schimb, alesii PNL au transmis ca nu vor schimbarea legii electorale,.

Liderul PMP, intrevedere cu premierul Ludovic Orban. Tomac: Discutiile au vizat, printre altele, numarul de parlamentari pentru diaspora, alegerea primarilor in doua tururi si Republica Moldova

Eugen Tomac, liderul PMP, a discutat cu premierul Ludovic Orban, joi, despre nevoia de a mari numarul de parlamentari din diaspora, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, extinderea retelei.

Ludovic Orban s-a intalnit cu liderii USR-PLUS. Printre temele discutate s-a regasit si alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit vineri dimineata cu liderii Aliantei USR PLUS, Dan Barna, respectiv Dacian Ciolos. La finalul reuniunii cele doua parti au convenit sa se intalneasca periodic precum si ca Alianta USR PLUS sa sprijine Guvernul pentru indeplinirea obiectivelor comune.

Premierul Orban, intrevedere cu liderii USR-PLUS: S-a discutat despre alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, vineri, cu liderii USR-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos. Principalul punct pe ordinea de zi a fost alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Liderii USR PLUS si pre.

Basescu: Personal, nu am convingerea ca Guvernul Orban va emite ordonanta pentru primari in doua tururi

Europarlamentarul Traian Basescu se arata sceptic cu privire la faptul ca Guvernul va adopta inainte de alegerile locale de anul viitor o ordonanta care sa prevada alegerea primarilor din doua tururi de scrutin. Basescu spune ca un astfel de demers se va lovi de opozitia unor primari cu interese.

Cati bani au folosit candidatii la prezidentiale in primele doua tururi. Viorica Dancila, prima la cheltuieli

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat joi care este valoarea totala a contributiilor electorale depuse de candidati pentru finantarea campaniei la prezidentiale. Astfel, pentru primul tur, cifra totala a fost de 70. 904 lei, in timp ce in turul doi a fost 1. 000 lei. Potrivit AEP, in ambele tururi, Viorica Dancila a cheltuit cei mai multi bani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )