Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vicepremierul Republicii Moldova, Andrei Nastase, la Reuniunea Consiliului National al PNL: in vreme ce Chisinaul a capitulat, Iohannis si liberalii au dus o lupta ca institutiile sa ramana libere (VIDEO)

B1 B1,
Vicepremierul Republicii Moldova, Andrei Nastase, la Reuniunea Consiliului National al PNL: in vreme ce Chisinaul a capitulat, Iohannis si liberalii au dus o lupta ca institutiile sa ramana libere (VIDEO)

Liberalii s-au reunit, joi, la Reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis, dar si vicepremierul moldovean Andrei Nastase, liderul Platformei Dreptate si. continuă pe B1

A inceput reuniunea Consiliului National al PNL

Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, .

Reuniunea Consiliului National al PNL a inceput

Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a inceput, joi, la Romexpo, in prezenta a peste 3. 200 de liberali.

Iohannis va participa la reuniunea Consiliului National al PNL

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la reuniunea Consiliului National al PNL, care va avea .

Dionis Cenusa: Andrei Nastase admite deschis ca noul procuror general este un functionar ascultator si se ocupa de ceea ce ii este indicat

Expertul politic Dionis Cenusa a comentat reactia lui Andrei Nastase cu privire la anuntul Procuraturii Generale de a deschide un dosar penal pe faptul uzurparii puterii de stat de catre Plahotniuc, in care Andrei Nastase sustine ca aceasta a fost posibil inclusiv datorita incapatanarii sale.

Mihai Ghimpu cere demisia lui Andrei Nastase de la MAI: Lumea nu mai vrea si nu va accepta un nou dictator

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, considera ca intalnirea pe care a avut-o ministrul de Interne, Andrei Nastase, cu seful SIS, Alexandru Esaulenco, si seful Procuraturii Generale, Dumitru Robu, reprezinta o ingerinta politica crasa. Din acest motiv, liberalul solicita demisia ministrului, pe care il numeste noul coordonatore.

VIDEO Andrei Nastase a venit in uniforma de politist la sedinta Guvernului

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, a surprins pe multa lume miercuri, 7 august, cand s-a prezentat in uniforma de politist la sedinta de Guvernului, lucru pe care l-a facut in premiera.

Andrei Nastase anunta ca procurorul general va cere ridicarea imunitatii unor deputati din opozitie, dupa ce acelasi lucru l-a afirmat si Igor Dodon

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, a declarat ca procurorul general interimar, Dumitru Robu, ar putea cere ridicarea imunitatii mai multor deputati din opozitie, in dosarul penal deschis pe faptul tentativei de uzurpare a puterii de stat de catre Partidul Democrat, condus la acea vreme de Vlad Plahotniuc.

PDM considera ca dosarul penal pentru uzurparea puterii de stat a fost deschis la comanda lui Andrei Nastase

Partidul Democrat din Moldova condamna noul atac asupra sa din partea guvernarii PSRM-ACUM, de aceasta data, prin utilizarea Procuraturii Generale, pe care au supus-o controlului politic. PDM sustine ca decizia PG de pornire a unui dosar penal pe faptul tentativei de uzurpare a puterii de stat se inscrie perfect in actiunile de hartuire a reprezentantilor democrati si in dorinta noii puteri de a lovi in pluralismul politic.

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL Liberalii pregatesc campania pentru prezidentiale

Peste 3500 de lideri ai liberalilor sunt asteptati, astazi, la Romexpo, la reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment, parlamentarii, primarii si alesii locali ai PNL se vor intalni cu presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )