Libnet.ro
UNICEF

07:16

Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste la Romexpo. Presedintele Iohannis, prezent la intrunire

Antena3 Antena3,
Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste la Romexpo. Presedintele Iohannis, prezent la intrunire

Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste, joi, la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis urmand sa participe la reuniune. La CN al liberalilor, care se va desfasura incepand cu ora. continuă pe Antena3

Consiliul National al PNL se reuneste astazi la Bucuresti

Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste, joi, la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis urmand sa participe la reuniune.

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

Klaus Iohannis, sedinta foto in plin scandal legat de ororile din Caracal - FOTO

Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste, joi, la Romexpo. Seful statului participa la reuniune la invitatia liderului liberalilor, Ludovic Orban. Presedintele Iohannis va participa la CN.

Presedintele Iohannis merge joi la Consiliul National al PNL. Peste 3.500 de liberali sunt asteptati la Romexpo

Presedintele Iohannis va fi prezent, joi, la Consiliul National al PNL, care va avea loc la Romexpo, incepand cu ora 16:00, si la care vor participa peste 3. 500 de membri ai Partidului National Liberal,.

Presedintele Iohannis, la Consiliul National al PNL: PSD a tradat votul oamenilor - esec economic, esec legislativ, esec in protejarea cetatenilor. Legi pentru infractori si bani pentru clientela (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Consiliul National al PNL, ca PSD a tradat votul oamenilor, iar acest lucru se vede mai bine decat niciodata: esec economic, esec legislativ si esec politic. in.

Klaus Iohannis participa la Consiliul National al PNL: Evenimentul marcheaza lansarea neoficiala a candidaturii pentru un nou mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, joi de la ora 18, la Consiliul National al PNL, eveniment care va marca si lansarea neoficiala a candidaturii pentru un nou mandat in alegerile de la finalul anului. Pe.

Presedintele Klaus Iohannis, la Consiliul National al PNL: Voi forma o noua majoritate dupa alegeri, fie ele la termen sau anticipate. Trebuie sa incepem vindecarea Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Consiliul National al PNL, ca va alcatui o noua majoritate parlamentara si, implicit, guvernamentala, in urma alegerilor, fie ele la termen sau anticipate. Noua.

Consiliul National al PNL se intruneste astazi, iar la sedinta participa si Iohannis

Consiliul National al PNL se intruneste, joi, de la ora 16. 00, la sedinta urmand sa participe si pre.

Un nou derapaj. O consiliera a Vioricai Dancila l-a comparat pe presedintele Iohannis cu dictatorul nazist Adolf Hitler

Dana Rozalia Varga, consilier de stat al premierului Dancila pe zona problemelor care tin de minoritatea roma, a distribuit luni o postare controversata pe Facebook, in care presedintele Iohannis era comparat cu.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE 18:09 Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a inceput, joi, la Romexpo, in prezenta a peste 3. 200 de liberali. Presedintele Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )