Libnet.ro
UNICEF

10:15

Iohannis participa la sedinta PNL: PSD a incasat-o de trei ori in acest an. E cea mai grava infrangere din ultimii 30 de ani

Adevărul Adevărul,
Iohannis participa la sedinta PNL: PSD a incasat-o de trei ori in acest an. E cea mai grava infrangere din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis participa luni la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale. El a afirmat ca PSD a incasat-o de trei ori in acest an si a cerut liberalilor sa evite autosuficienta dupa aceasta victorie. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD nu a fost inlaturat de la putere decat partial. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. Seful statului a tint sa le transmita liberalilor ca desi.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv PNL. Anuntul facut de premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni,la sedinta Biroului Executiv al PNL. Seful statului a declarat ca vrea sa traga o concluzie dupa campania electorala pe care a desfasurat-o impreuna cu.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta Biroului Executiv al Partidului National Lib.

Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD a incasat-o de trei ori in acest an, dar vin alegerile locale. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis luni liberalilor, in sedinta Biroului Politic National la care participa, ca autosuficienta dupa victoria in alegerile din acest an ar fi cea mai mare greseala pentru partid, mentionand ca PSD nu a fost inlaturat total de la putere in conditiile in care are un numar mare de parlamentari, de primari si consilieri locali. Iohannis a mai spus ca partidul trebuie sa se pregateasca pentru runda de alegeri de anul viitor. in privinta prioritatilor guvernului, presedintele a precizat ca bugetul de stat pe 2020 trebuie rezolvat urgent.

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO desfasurata la Londra in perioada 3-4 decembrie. intalnirea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Executiv al PNL. La sosire, seful statului a declarat ca la intalnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost i.

Test pentru noul guvern PNL. PSD vrea sa demita ministrul de Finante

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a anuntat luni, in plen, depunerea motiunii simple intitulate Guvernarea PNL, numele tau este austeritate. Grupul parlamentar al PSD din Senat depune motiunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )