Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: PSD, incetul cu incetul, va ajunge pe cale de disparitie

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: PSD, incetul cu incetul, va ajunge pe cale de disparitie

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, nu a dorit sa comenteze, marti, situatia actuala din PSD, insa a subliniat ca acest partid este adversarul politic al liberalilor si va ajunge pe cale de disparitie d. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu salariile romanilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a cautat sa elaboreze solutia de crestere a salariului minim brut pe baza unor indicatori economici, a unor date care sunt claresi.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii.

Miscari de ultima ora in PSD. Se incearca inlaturarea Vioricai Dancila de la sefia partidului

Miscari de ultima ora in PSD. Surse politice au declarat, pentru Antena 3, ca exista deja o aripa a pucistilor, care incearca inlaturarea Vioricai Dancila. Acestia ar urma sa aiba o sedinta de.

VIDEO Atmosfera la sediile PSD si PNL: Ludovic Orban a pariat pe un scor de 69,5% pentru Iohannis Atmosfera tensionata la sediul PSD Apar temeri ca Viorica Dancila ar putea cadea sub 30%

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis. La sediul PNL, unde Orban a ajuns in jurul orei 19,00, a fost pregatita o scena pe care este amplasat un ecran imens, care a fost mutat din partea dreapta, unde era in seara primul tur, in partea stanga. Pentru ca afara burniteaza, scena a fost acoperita cu celofan. De pe scena din curtea partidului Klaus Iohannis ar urma sa tina un discurs la ora 21. 00, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll. ---------------------22:10 Viorica Dancila e mai departe in sediul PSD, unde se afla si Gabriel Oprea, care a venit in Kiseleff cu Codrin Stefanescu20:18 PSD-istii spera la un scor final de 33% , inclusiv votul din diaspora. Ecaterina Andronescu: Un partid care esueaza trebuie sa se regaseasca Catalin Radulescu: Eu asa cred, ca in diaspora 100% a fost frauda19. 44 Gabriela Firea, la sediul PSD: Nu am venit aici sa cantam prohodul19:40 Din culisele tristetii PSD-iste: Viorica Dancila si staff-ul mizau pe un scor care sa inceapa cu cifra 4 dar semnalele pe care le primesc din teritoriu sunt contrare. Surse social-democrate sustin ca se tem ca scorul PSD sa nu scada sub 30%.

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor anticipate: Este obiectivul nostru, dar nu stiu daca se poate face

Premierul Ludovic Orban sustine ca alegerile anticipate, asa cum sunt ele dorite de PNL, USR si PLUS, sunt foarte greu de realizat. Asta in conditiile in care pentru a se ajunge la o astfel de situatie trebuie ca.

Ludovic Orban jubileaza dupa victoria lui Klaus Iohannis si desfiinteaza PSD

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, a afirmat ca PNL si-a atins obiectivul ca presedintele.

Sunt DEMITERILE momentului, in ROMANIA! I-A DAT AFARA pe toti patru! Ludovic Orban, DECIZIE RADICALA!

Premierul Ludovic Orban face curat in sistemul bugetar. I-a dat afara pe toti cei care au fost pusi in functii nemeritate pe durata guvernarii PSD. Pana acum este vorba de 4 vicepresedinti ANAF.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban! inca mai au timp sa-si scrie demisiile dupa alegeri

In prima parte a zilei de vineri, premierul Ludovic Orban se intalnea cu ambasadorul SUA Hans Klemm, iar seara l-a gasit la Pitesti, anuntand razboi prefectilor. Ce lovitura pregateste presedintele PNL? Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban Vineri dimineata, premierul Ludovic Orban a avut o intrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )