Libnet.ro
UNICEF

11:15

LUDOVIC ORBAN: Sustin declaratiile colegilor mei referitoare la falsificarea cifrelor bugetare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Sustin declaratiile colegilor mei referitoare la falsificarea cifrelor bugetare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, marti, ca sustine toate declaratiile liberalilor referitoare la falsificarea cifrelor bugetare si apreciaza ca, in loc sa se ocupe de guvernare, PSD se preocupa de plangeri penale. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, dupa ce PSD a transmis ca va da in judecata mai multi membri PNL: Au devenit o adunatura de parveniti, inculti si disperati

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce PSD a anuntat marti ca va da in judecata mai multi liberali care i-au acuzat pe cei din Guvern de faptul ca ar fi falsificat datele financiare pentru constructia bugetului pe 2019. Liderul PNL a subliniat ca sustine declaratiile colegilor liberali si ca anuntul social-democratilor reprezinta reflexul comunistoid al PSD de a inchide gura celor care spun lucrurilor pe nume.

Ludovic Orban: Cei care ar trebui sa sufere consecinte penale nu sunt colegii mei, ci tocmai cei din PSD, care mint cu nerusinare cu privire la bugetul de stat

Liderul PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe cei de la PSD ca se preocupa de plangeri penale in loc sa se ocupe de guvernare. Totul in contextul in care social-democratii au anuntat ca vor depune plangeri.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE NOMINALIZARILE PENTRU POSTUL DE COMISAR EUROPEAN: Rovana Plumb si Dan Nica nu au sansa sa treaca de PE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca ne facem de ras cu nominalizarea Rovanei Plumb si a lui Dan Nica pentru a ocupa functia de comisar european din partea Romaniei. Astfel de propuneri nu au sansa sa treaca de Parlamentul European, a spus Orban.

Ludovic Orban, desemnat sef de campanie pentru alegerile prezidentiale

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a fost desemnat, luni, de Biroul Executiv al PNL, sef de campanie pentru alegerile prezidentiale, au declarat, surse politice. in sedinta BEx al PNL Ludovic Orban a.

Ludovic Orban, seful de campanie al lui Klaus Iohannis la algerile prezidentiale

Ludovic Orban este noul sef de sef al campaniei lui Klaus Iohannis pentru prezidentiale, potrivit unor surseAgerpres. ro Adjunct al lui Orban va fi Robert Sighiartau, secretar general al PNL.

LUDOVIC ORBAN: Rovana Plumb si Dan Nica - solutii profund nefericite pentru comisar european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, cu privire la propunerile de comisar european, ca Rovana Plumb si Dan Nica sunt doua propuneri nefericite si a subliniat ca Guvernul trebuie sa le retraga.

Ludovic Orban va conduce campania lui Klaus Iohannis

Ludovic Orban a fost numit, ieri, sef de campanie al PNL pentru alegerile prezidentiale.

Ludovic Orban va fi seful campaniei electorale a PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca a fost desemnat sef al campaniei liberalilor pentru alegerile prezidentiale.

Ludovic Orban: Realegerea presedintelui Iohannis este temelia pe care putem cladi trainic o Romanie in care fiecare roman sa vrea sa traiasca

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat sambata, la campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din iarna ca un nou mandat al acestuia din urma ar garanta fiecarui roman o Romanie puternica.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )