Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL ii cere lui Dancila sa retraga propunerile de comisar european. Orban: Cu Rovana Plumb si Dan Nica ne facem de ras

Hotnews Hotnews,
 PNL ii cere lui Dancila sa retraga propunerile de comisar european. Orban: Cu Rovana Plumb si Dan Nica ne facem de ras

PNL cere Guvernului sa retraga propunerile pentru functia de comisar european, a anuntat presedintele liberalilor, Ludovic Orban, care a precizat ca aceste propuneri risca sa fie respinse. continuă pe Hotnews

Propunerile Vioricai Dancila pentru functia de comisar european: Dan Nica si Rovana Plumb - surse

Premierul Viorica Dancila a trimis Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile Romaniei pentru functia de comisar european, si anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Presedintele PNL reclama propunerile premierului Dancila pentru pozitia de comisar european. Orban: Si Rovana Plumb, si Dan Nica au avut probleme cu legea (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, condamna decizia premierului Dancila de a-i propune pe Rovana Plumb si Dan Nica pentru pozitia de comisar european din partea Romaniei, amintind ca amandoi au avut probleme cu le.

LUDOVIC ORBAN: Rovana Plumb si Dan Nica - solutii profund nefericite pentru comisar european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, cu privire la propunerile de comisar european, ca Rovana Plumb si Dan Nica sunt doua propuneri nefericite si a subliniat ca Guvernul trebuie sa le retraga.

G4Media.ro: Premierul Dancila a trimis la Bruxelles cele doua propuneri de comisar european: Dan Nica si Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile Romaniei de comisar european, acestea fiind Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat pentru G4Media. ro mai multe surse politice si guvernamentale. Guvernul nu a raspuns pana la ora difuzarii stirii solicitarilor G4Media. ro.

Premierul Viorica Dancila i-ar fi propus, la Bruxelles, pe Dan Nica si Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Dan Nica, pentru B1.RO: Nu am aceste informatii

EXCLUSIV ONLINE Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles cele doua propuneri din partea Guvernului Romaniei pentru functia de comisar european, iar cele doua nume inainte ar fi europarlamentarii.

Cristian Preda (PLUS): Presedintele Iohannis, perfect indreptatit sa trimita alte propuneri de comisar european. Am si doua sugestii Dancila i-ar fi propus pe Rovana Plumb si Dan Nica

Fostul europarlamentar Cristian Preda, actual membru PLUS, considera ca presedintele Iohannis este perfect indreptatit sa trimita, la Bruxelles, alte propuneri pentru portofoliul de comisar european, si nu.

Orban, despre propunerea lui Plumb si a lui Nica pentru functia de comisar european: Ne facem de ras cu astfel de propuneri

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca ne facem de ras cu nominalizarea Rovanei Plumb si a lui Dan Nica pentru a ocupa functia de comisar european din partea Romaniei. Mai mult, liderul PNL considera ca acestia nu vor fi acceptati de Bruxelles.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE NOMINALIZARILE PENTRU POSTUL DE COMISAR EUROPEAN: Rovana Plumb si Dan Nica nu au sansa sa treaca de PE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca ne facem de ras cu nominalizarea Rovanei Plumb si a lui Dan Nica pentru a ocupa functia de comisar european din partea Romaniei. Astfel de propuneri nu au sansa sa treaca de Parlamentul European, a spus Orban.

PNL cere sesiune extraordinara la finalul lui august. Cele 5 urgente pe care liberalii le vor pe ordinea de zi

PNL solicita convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in perioada 26-30 august, a declarat prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, precizand ca este imperativ sa fie clarificat statutul unor proiecte aflate in Parlamentul Romaniei, dar care au fost vehement ignorate de majoritatea toxica PSD-ALDE.

Florin Citu: Guvernul pregateste o RECTIFICARE BUGETARA care incalca legile in vigoare. PNL cere comsiie de ancheta

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, acuza guvernul ca pregateste o rectificare bugetara care incalca legea. in acest context, liberalilor solicita infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )