Libnet.ro
UNICEF

07:46

RALUCA TURCAN: PNL si-a propus sa stranga peste 35.000 de semnaturi pentru Iohannis la Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: PNL si-a propus sa stranga peste 35.000 de semnaturi pentru Iohannis la Sibiu

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, lider al liberalilor sibieni, a declarat sambata ca si-a propus sa stranga peste 35. 000 de semnaturi pentru candidatura presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Pe fond, Klaus Iohannis si PNL au reusit, avand votul romanilor, sa puna capat domniei coruptilor si asaltului asupra justitiei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, joi, la Consiliul National, ca, pe fond, Klaus Iohannis si PNL au reusit, avand votul romanilor, sa puna capat domniei coruptilor si asaltului asupra justitiei. Suntem gata sa incepem un nou capitol in dezvoltarea Romaniei, in care personajele centrale vor fi romanii cinstiti, nu coruptii. , a sustinut Turcan.

Raluca Turcan, la Consiliul National: ,,Doar PNL are curajul sa le spuna romanilor adevarul

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, si liderul senatorilor liberali, Florin Citu, au criticat, j.

RALUCA TURCAN: Camera Deputatilor - sediul unei forme de gangsterism politic practicat de PSD

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, si liderul senatorilor liberali, Florin Citu, au criticat, ieri, in reuniunea Consiliului National, guvernarea PSD.

Liberalii il ignora pe Dan Barna. Ce a raspuns Raluca Turcan cand a fost intrebata despre criticile aduse presedintelui Iohannis de catre prezidentiabilul USR-PLUS (VIDEO)

Deputatul Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a refuzat sa comenteze criticile adresate de Dan Barna catre presedintele Iohannis, in contextul in care candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )