Libnet.ro
UNICEF

22:17

Rares Bogdan, ales prim-vicepresedinte al PNL: Ferecati usile PNL pentru orice ales local PSD. Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu-i aduceti in casa!

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan, ales prim-vicepresedinte al PNL: Ferecati usile PNL pentru orice ales local PSD. Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu-i aduceti in casa!

Consiliul National al PNL a aprobat, joi, desemnarea lui Rares Bogdan intr-o functie de prim-vicepresedinte al partidului. Liderul PNL Ludovic Orban a spus ca este o promovare la exceptional pentru rezultate exceptionale. Rares Bogdan le-a cerut liberalilor sa nu primeasca pesedisti in partid. Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu ii aduceti in casa noastra!, a spus el. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, primul discurs de prim-vicepresedinte PNL: Ferecati usile PNL pentru orice ales local al PSD. Zdrobiti-i in alegeri!

Promovat la exceptional la propunerea lui Ludovic Orban, Rares Bogdan, de acum prim-vicepresedinte al PNL, le-a cerut liberalilor din teritoriu sa nu deschida portile partidului pentru pesedisti.

Rares Bogdan a devinit prim-vicepresedinte al PNL

Consiliul National al PNL a aprobat, joi, desemnarea lui Rares Bogdan in functia de prim-vicepresedinte al partidului. Liderul PNL Ludovic Orban a spus ca este o promovare la exceptional pentru rezultate exceptionale. Rares Bogdan le-a cerut liberalilor sa nu primeasca pesedisti in partid. Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu ii aduceti in casa noastra!, a spus el.

Rares Bogdan: Fara votul romanilor, astazi tara avea o alta soarta. Batalia pentru Cotroceni nu e batalia unui singur om.PNL si cetatenii sunt alaturi de Iohannis (VIDEO)

Rares Bogdan, propus prim-vicepresedinte PNL, a declarat, joi, la Consiliul National al liberalilor de la Romexpo, ca romanii au intors soarta Romaniei spre bine la alegerile din 26 mai. Liderul liberal a.

Repetitie pentru prezidentiale. Klaus Iohannis participa azi la sedinta PNL. Rares Bogdan, instalat in conducerea partidului

Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea Consiliului National al PNL. Evenimentul va marca lansarea neoficiala a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din toamna. Liberalii isi vor alege un nou prim-vicepresedinte: Rares Bogdan.

Rares Bogdan, votat prim-vicepresedinte PNL. Orban: Este o promovare la exceptional

Europarlamentarul Rares Bogdan a fost votat, joi, prim-vicepresedinte al PNL responsabil cu strategiile politice, context in care liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca este o promovare la.

Rares Bogdan (PNL), dupa ce DGASPC Galati a afirmat ca minora nu a fost violata: Este tara patrunsa de ticalosie, prostie si incompetenta chiar in toate structurile?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a reactionat, dupa ce Protectia Copilului Galati a afirmat ca fata de 14 ani, care a fost gasita sangerand abundent pe un bulevard galatean, n-a fost violata, ci de o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )