Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adevarul Live. Ionel Palar, despre cazul Rosia Montana si UNESCO

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Ionel Palar, despre cazul Rosia Montana si UNESCO

Liberalul Ionel Palar, presedinte al Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cazul Rosia Montana si problematica includerii zonei in patrimoniul UNESCO. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Ionel Palar, despre cazul Rosia Montana si UNESCO

Liberalul Ionel Palar, presedinte al Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cazul Rosia Montana, in contextul in care Guvernul ar fi oprit procedura de includere a zonei in patrimoniul UNESCO, fara dezbatere publica sau anunt prealabil.

Dosar penal pentru braconierii din Rosia Montana care obtineau ilegal pana la 1 kg de aur pe luna. Ce au descoperit politistii in galeriile parasite

Politisti din IPJ Alba au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de nerespectarea regimului materiilor explozive si vatamare corporala din culpa in legatura cu accidentul produs in 18 mai 2018, intr-o galerie miniera dezafectata din Rosia Montana.

Adevarul Live, ora 18.00. Anatol Salaru, despre esecul unionistilor in alegerile din Chisinau

Presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale PUN), Anatol Salaru, este invitatul de marti, 12 iunie, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Fostul ministru al Apararii explica de ce unionistii nu au reusit sa obtina victoria in alegerile locale din Chisinau si de ce au mers separat in acest scrutin.

Protest inedit pentru Rosia Montana: Activistii au dus saci cu bani in fata Guvernului

Protestul a avut loc dupa ce Guvernul a cerut suspendarea procedurii de includere a Rosiei Montana in UNESCO, motivand ca procesul cu Gabriel Resources nu s-a terminat si ca aceasta companie cere despagubiri de 4,4 miliarde de dolari pentru blocarea proiectului minier.

Chirtoaca, despre cazul Gaudeamus: Faptul ca demolarea a inceput imediat dupa alegeri, ridica semne de intrebare

Scandalul din jurul demolarii Cinematografului Gaudeamus l-a facut pe ex-primarul de Chisinau Dorin Chirtoaca sa vina cu un comentariu pe acest subiect. Potrivit lui, cladirea nu este monument de arhitectura, iar Voronin a privatizat-o in 2004, dar faptul ca demolarea a inceput in tromba, imediat dupa alegeri, desi autorizatia de demolare este din 22 martie 2018, evident ca ridica semne de intrebare.

Evaluare Nationala 2018. Rezolvarea subiectelor la Limba Romana - Adevarul Live, ora 15.00

Subiectele de la proba scrisa la Limba Romana, din cadrul Evaluarii Nationale 2018, vor fi rezolvate luni, incepand cu ora 15. 00, de catre profesoara Cristina Tunegaru la Adevarul Live. Peste 150. 000 de elevi au sustinut, astazi, acest examen. Urmatoarea proba are loc miercuri, la Matematica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )