Libnet.ro
UNICEF

21:15

EUGEN TEODOROVICI arunca vorbe GRELE la adresa unui liberal: Un ratat profesional

B1 B1,
EUGEN TEODOROVICI arunca vorbe GRELE la adresa unui liberal: Un ratat profesional

Eugen Teodorovici, ministrul al Finantelor, il desfiinteaza pe liberalul Florin Citu, dupa ce a atentionat romanii din strainatate care trimit bani in Romania ca statul le va confisca banii, daca trimit su. continuă pe B1

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Ponta: M-a deranjat foarte mult

Eugen Teodorovici a declarat ca a fost foarte deranjat sa vada ca Victor Ponta a votat pentru motiunea simpla depusa pe numele sau. M-a deranjat si discutia asta pe Fondul Suvern. Ponta, de exemplu a.

Eugen Teodorovici vrea sa recupereze n acest an o mare parte din datoriile de 14-15 mld lei pe care contribuabilii persoane fizice le-au acumulat la stat n ultimii 5 ani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca in ultimii 5 ani contribuabilii persoane fizice au acumulat datorii la stat in valoare de 14-15 miliarde de lei iar ministerul pe care il conduce se gandeste la un mecanism care sa incurajeze plata acestor sume in marea lor parte in acest an.

Dialog socant. Seful DIICOT a lansat amenintari la adresa unui jurnalist

Dialog socant. Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a lansat amenintari la adresa unui jurnalist. Ciutacu: Am vazut in ultima perioada, desi aici o sa ma acuzati de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )