Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liberalul Bogdan Hutuca, despre posibila ordonanta de urgentacare l-ar salva pe Dragnea: Tudorele, fa ceva. Salveaza-ti onoarea!

Adevărul Adevărul,
Liberalul Bogdan Hutuca, despre posibila ordonanta de urgentacare l-ar salva pe Dragnea: Tudorele, fa ceva. Salveaza-ti onoarea!

Le solicit ministrilor cabinetului Dancila sa se opuna unei Ordonante de Urgenta pentru amnistie si gratiere, ce are scopul de a-l scapa de condamnare pe liderul PSD, domnul Liviu Dragnea, transmite deputatul liberal Bogdan Hutuca, liderul filialei PNL Constanta. continuă pe Adevărul

Tariceanu, despre o posibila Ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere: Nu este pe ordinea de zi, dar nu ar fi de neconceput. Trebuie analizata

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut, luni seara, la TVR, ca s-a interesat, iar pe ordinea de zi a sedintei de marti a Exacutivului nu se afla o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Liderul ALDE a afirmat insa ca ideea de amnistie si gratiere nu ar fi de neconceput deoarece s-a mai facut in Romania, dar o astfel de masura trebuie analizata daca este oportuna sau nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )