Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ambasadorul Valery Kuzmin, dezvaluiri despre relatia cu Iohannis, Dragnea sau Kovesi: Era fostul lider PSD un om apropiat de Rusia?

B1 B1,
Ambasadorul Valery Kuzmin, dezvaluiri despre relatia cu Iohannis, Dragnea sau Kovesi: Era fostul lider PSD un om apropiat de Rusia?

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, a vorbit, intr-un interviu, despre relatia pe care o are cu cele mai influente personaje de pe scena publica romaneasca. intrebat daca Klaus Iohannis l-a invitat pe. continuă pe B1

Mary de la Puterea Dragostei, dezvaluiri dure despre relatia cu Cristi de la Insula Iubirii: Am plans mult

Mary si Iulian, cuplul brailean venit pentru a-si testa relatia la Insula Iubirii s-a destramat, iar in urma au ramas suspine, dar nu din cauza iubirii care s-a dus pe apa sambetei, ci a ispitei Cristi. Tanara a facut dezvaluiri dure la Puterea Dragostei, noua emisiunea a carei parte este, despre relatia cu acesta. Mary .

Mesaj integral. De ce vrea Stelian Ion intrarea USR la guvernare: Ramanand cuminti pe margine se va vorbi doar despre PNL, Iohannis, iar noi vom fi considerati ca aia guralivi si lasi Trebuie sa intram la rupere

Stelian Ion arata in mesajul in care cere intrarea USR la guvernare ca, daca partidul nu va lua aceasta decizie, in urmatoarea perioada se va vorbi doar despre PNL si Klaus Iohannis, care vor fi perceputi ca responsabili si maturi politic, in vreme ce useristii vor fi considerati doar lasi si guralivi. Deputatul USR Stelian Ion cere intrarea partidului la guvernare. Barna: A fost un mesaj pe grupul intern, discutam in aceasta seara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )