Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anuntul unui CUNOSCUT lider PSD: Liviu Dragnea, candidatul PSD la PREZIDENTIALE?! Detalii de ultim moment

B1 B1,
Anuntul unui CUNOSCUT lider PSD: Liviu Dragnea, candidatul PSD la PREZIDENTIALE?! Detalii de ultim moment

Liviu Dragnea a declarat ca nu va stabili, la Congresul PSD din martie, viitorul candidat la prezidentiale, insa, secretarul general adjunct al social-democratilor, Codrin Stefanescu, il contreaza public si. continuă pe B1

Anuntul lui Liviu Dragnea i-a luat prin surprindere pe liderii PSD din teritoriu: Cum au reactionat acestia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat organizarea unui Congres in luna martie in care va avea un vot si privind ramanerea sa in fruntea partidului. Acest anunt a fost facut pe scarile de la intrarea in.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile Mihaielei Iorga Moraru: in ce moment s-a discutat in coalitie despre propunerea Danei Girbovan la ministerul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, cu referire la dezvaluirile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru, ca eventuala solicitare de grabite a unui dosar, despre care a vorbit aceasta, reprezinta .

Liviu Dragnea vrea congres extraordinar al PSD in martie. Subiectele de pe agenda PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea propune convocarea congresului extraordinar al partidului in luna mar.

Liviu Dragnea: 27 de secretari de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti.

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, audiat in dosarul lui Liviu Dragnea. Cand va da declaratie seful PSD

La inalta Curte de Casatie si Justitie continua joi audierile in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu. Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

Liviu Dragnea anunta ca se va face o curatenie in Guvern. 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti. Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi.

Liviu Dragnea anunta ca se va face o curatenie in Guvern. 27 de secretari de stat vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti. Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi.

Liviu Dragnea, despre situatia de la DNA Ploiesti: Nu am inteles de ce nu s-a pornit o ancheta penala instantaneu. Dar probabil ca, nefiind jurist, nu inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus miercuri, intrebat despre situatia de la DNA Ploiesti, ca nu intelege de ce nu a inceput imediat ancheta penala. Probabil ca, nefiind jurist, nu inteleg, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: Codrin Stefanescu vorbeste cam mult si cam rau

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Domnul Co.

Liviu Dragnea, atac dur la Codrin Stefanescu

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )