Libnet.ro
UNICEF

18:15

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea a scapat de Covid, dar are dureri mari la coloana

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea a scapat de Covid, dar are dureri mari la coloana

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a anuntat vineri seara ca Liviu Dragnea s-a vindecat de Covid, dar are dureri mari la coloana. Acesta mai sustine ca fostul lider social-democrat este supus in continuare unui lung sir de abuzuri si nedreptati. continuă pe Hotnews

Iubita lui Liviu Dragnea sustine ca acesta este supus unei forme de tortura in penitenciar pentru ca i s-ar refuza investigatii medicale Reactia Administratiei Penitenciarelor

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a sustinut marti, la Antena 3, ca fostul sef PSD - aflat in Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare - este supus unei forme de tortura, pentru ca de 6 luni i s-ar refuza sa faca RMN, desi are dureri de spate. Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a reactionat spunand ca sistemul administratiei penitenciare asigura aplicarea cadrului legal in materia asistentei medicale, a tratamentului, ingrijirilor si medicamentelor, in mod unitar, pentru toate persoanele custodiate.

Iubita lui Liviu Dragnea, audiata ca martor in dosarul Tel Drum: Este o razbunare a sistemului

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost chemata marti la DNA, ea sustinand la Antena 3 ca a fost chemata pentru a fi audiata ca martor in dosarul Tel Drum. Irina Tanase a mai spus ca au fost citati pentru audieri in acest dosar si fratele sau, dar si fosta sotie si fiii fostului lider al PSD.

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, audiata ca martor in dosarul Tel Drum: Sunt fapte de cand aveam eu 8 ani

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, fost presedinte al PSD, a fost chemata de procurorii DNA, pentru a da declaratii ca martor in dosarul Tel Drum.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )