Libnet.ro
UNICEF

09:45

Codrin Stefanescu a vorbit cu Liviu Dragnea: M-a asigurat ca va lupta pentru viata sa Care este starea fostului lider PSD, confirmat cu COVID

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu a vorbit cu Liviu Dragnea: M-a asigurat ca va lupta pentru viata sa Care este starea fostului lider PSD, confirmat cu COVID

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu spune ca l-a sunat Liviu Dragnea - confirmat cu COVID-19 - si l-a rugat sa transmita tuturor ca starea sa de sanatate nu s-a agravat. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu, despre Liviu Dragnea: Suntem ingijorati, nu i se da dreptul sa dea un telefon

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca apropiatii lui Liviu Dragnea sunt ingrijorati pentru ca fostului lider social-democrat nu i se da voie sa dea un telefon familiei.

Codrin Stefanescu a discutat cu Liviu Dragnea. Ultimele informatii despre starea fostului lider PSD dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu relateaza a fost sunat de fostul lider al partidului,Liviu Dragnea, dupa ce acesta din urma a fost confirmat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2.

Liviu Dragnea, confirmat cu Covid-19. El a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava Avocat: Starea lui este buna

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a fost testat pozitiv cu Covid-19 si a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament. Codrin Stefanescu, despre Liviu Dragnea: Suntem ingrijorati, nu i se da dreptul sa dea un telefon.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea din inchisoare, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19: Va lupta pentru viata sa!

Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19, a transmis un mesaj apropiatilor si simpatizantilor sai, prin intermediul lui Codrin Stefanescu. in sfarsit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul.

Codrin Stefanescu, noutati despre starea de sanatate a lui Dragnea, infectat cu COVID-19: Va lupta pentru viata sa!

Codrin Stefanescu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a discutat cu Liviu Dragnea, care este infectat cu noul coronavirus. Fostul lider PSD l-a rugat sa transmita tuturor ca starea acestuia de sanatate nu s-a agravat.

Liviu Dragnea, victorie in instanta. Fostul sef al PSD ar putea iesi mai repede din penitenciar. Codrin Stefanescu: Bravo, Flavia! Ai reusit sa indrepti un abuz infiorator

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, si-a castigat in instanta dreptul de a se intoarce la munca in perioada in care se afla in penitenciar, avand in vedere ca in ultima vreme nu a mai putut sa faca acest lucru.

Liviu Dragnea, lovitura dura la inchisoare. A ajuns internat in spital

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care a fost transferat de urgenta la spitalul Jilava. Liviu Dragnea, lovitura dura la inchisoare Acesta a fost intrenat de urgenta la spital, fiind deci infectat cu coronavirus. Liviu Dragnea, care se afla in Penitenciarul Bucuresti-Rahova, ar fi .

Care este starea lui Liviu Dragnea dupa ce a fost diagnosticat cu Covid

Fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv pentru Covid-19, miercuri, starea acestuia fiind necunoscuta. Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19. Care este starea sa Fostul.

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu coronavirus: Fostul lider PSD este internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit G4Media. Fostul lider al PSD ar fi fost diagnosticat cu COVID-19 pe 9 decembrie si este asimptomatic. Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu.

Liviu Dragnea are coronavirus. A fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )