Libnet.ro
UNICEF

20:32

Eugen Tomac, dupa ironiile lui Ponta la adresa lui Dancila: Ea i-a mintit si pe cei din PSD ca e o proasta si a ajuns presedintele partidului, ba chiar si candidatul la prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac, dupa ironiile lui Ponta la adresa lui Dancila: Ea i-a mintit si pe cei din PSD ca e o proasta si a ajuns presedintele partidului, ba chiar si candidatul la prezidentiale (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a afirmat, joi seara, in direct pe B1TV, ca Victor Ponta a incercat, in timpul dezbaterii asupra motiunii de cenzura, sa para ca este cel mai agresiv lider politic din. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, dupa ce guvernul PSD a picat la motiunea de cenzura, ca s-a incheiat epoca Dragnea. Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au.

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Discoteca Teodorovici a hartuit un reporter B1.RO: Delir. Un om caruia chiar i-au plecat boii (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, a caracterizat, joi seara, in direct pe B1TV, drept delir si golanie gestul lui Eugen Teodorovici, in conditiile in care, imediat dupa motiunea de cenzur.

Eugen Tomac (PMP), dupa caderea Guvernului PSD: Solutia corecta este un executiv care sa-si asume cel putin un an de zile actul guvernarii in mod transparent

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca membrii partidului pe care il conduce vormerge vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni de la ora 12,30. Am avut rolul nostru esential in a da jos.

Eugen Tomac (PMP): UE va ajunge la Chisinau doar si doar prin Unirea Republicii Moldova cu Romania

Uniunea Europeana va ajunge la Chisinau doar si doar prin Unirea Republicii Moldova cu Romania, a afirmat, marti, eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP. Demnitarul european a facut aceasta.

Ponta, catre Dancila: Nu exista om atat de destept incat sa-l convinga pe un prost ca e prost (VIDEO)

Viorica Dancila l-a acuzat de mai multe ori pe Victor Ponta, chiar de la tribuna Parlamentului, ca este un tradator si un mincinos. Replica fostului premier a fost scurta, dar transanta. Domnule Ponta,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )