Libnet.ro
UNICEF

11:02

Iohannis: Asta cu suspendarea este o poveste cam fumata

Antena3 Antena3,
Iohannis: Asta cu suspendarea este o poveste cam fumata

Presedintele Klaus Iohannis il ironizeaza pe George Siminion, lider AUR, care a spus ca formatiunea sa va initia suspendarea sefului statului din functie: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumata. continuă pe Antena3

Iohannis, despre faptul ca AUR vrea suspendarea sa: E o poveste cam fumata.Este o formatiune despre care nu se prea stie ce vrea si ce face in politica

Klaus Iohannis a afirmat, intrebat miercuri ce parere are despre faptul ca liderul AUR George Simion a anuntat ca vrea sa il suspende din functia de sef al statului, ca aceasta este o poveste cam fumata. Presedintele a adaugat ca Alianta pentru Unirea Romanilor este o formatiune despre care nu se prea stie ce vrea si ce face in politica.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce AUR a vorbit despre suspendarea sa: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumata (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca Alianta pentru Unirea Romanilor este o formatiune despre care nu se prea stie ce vrea si ce face in politica. Adunity_104946 Ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )