Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un lider important din PNL si-a dat demisia

Antena3 Antena3,
Un lider important din PNL si-a dat demisia

Vasile Silasi, secretarul general al PNL Bistrita-Nasaud, a demisionat vineri din functie. Acesta sustine ca este nemultumit fiindca nu a fost invitat la conferinta de presa convocata de deputatul Robert. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD: Sunt presedintele ALDE

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reactie pana in momentul.

Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se muta la partidul lui Ponta: Nu se mai poate!

Mihai Tudose si-a anuntat marti demisia din PSD si inscrierea in partidul infiintat de Victor Ponta, afirmand ca si-a pierdut orice speranta ca lucrurile se vor indrepta.

Guvernul palestinian si-a dat demisia

Guvernul palestinian din Ramallah si-a inaintat marti demisia presedintelui Autoritatii Palestiniene Mahmoud Abbas, a anuntat agentia oficiala Wafa, pe fondul disensiunilor persistente intre organizatiile palestiniene, scrie AFP.

SOC LA PRO TV: Andreea si-a dat DEMISIA si pleaca la Digi! Lovitura dupa atatia ani...

E transferul inceputului de an in televiziune! Unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV va parasi trustul din Pache Protopopescu pentru a incepe un nou serviciu la Digi24. Si asta dupa ce afost reporter de.

Ministerul Energiei a autorizat un PROIECT ENERGETIC important din Marea Neagra

Ministerul Energiei a autorizat lucrarilor offshore necesare punerii in productie a gazelor naturale din perimetrul XV Midia, se arata intr-un anunt al ministerului, de pe Facebook, de joi. Actul de autorizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )