Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lider PSD: Caderea Guvernului este o pierdere pentru romani, nu pentru PSD

Antena3 Antena3,
Lider PSD: Caderea Guvernului este o pierdere pentru romani, nu pentru PSD

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, lider al PSD Sibiu, considera ca romanii au de pierdut dupa caderea Guvernului, nu social-democratii. Ce s-a intamplat astazi nu este o pierdere pentru PSD, dar este, cu. continuă pe Antena3

Trif, liderul PSD Sibiu: Caderea Guvernului este o pierdere pentru romani, nu pentru PSD

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, lider al PSD Sibiu, considera ca romanii au de pierdut dupa cader.

Surse Euractiv.com: PNL il va propune pe Siegfried Muresan pentru postul de comisar european, dupa caderea guvernului PSD

Publicatia Euractiv. com scrie joi, citand o sursa de rang inalt din cadrul Partidului Popular European PPE), ca Partidul National Liberal PNL, centru-dreapta), care a fost varful de lance al motiunii de cenzura care a dus la caderea guvernului social-democrat de la Bucuresti, il va propune pe Siegfried Muresan, europarlamentar si vicepresedinte al grupului PPE, pentru preluarea postului de comisar european la Transporturi.

Cum a fost umilit PSD de catre un vasluian dupa caderea Guvernului. Surpriza de la sediul baronului Dumitru Buzatu

Un vasluian a tinut sa marcheze intr-un mod inedit caderea Guvernului Dancila depunand o coroana de flori la poarta sediului PSD din Vaslui.

Codrin Stefanescu a rabufinit la adresa TRADATORILOR dupa caderea Guvernului: Iata ca au reusit si au reusit cu unii de-ai nostri

Codrin Stefanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea si un contestatar desavarsit al Vioricai Dancila, a declarat, joi, ca tradarile din partid sunt vinovati de caderea guvernului PSD.

CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot! Revolutia este salbatica!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie incredibila si si-a spus parerea in legatura cu faptul ca Guvernul Dancila a picat, pe 10 octombrie. CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului CTP a reactionat intr-o maniera similara si efervescenta ca intotdeauna. A comparat Guvernul condus de Viorica Dancila cu unul comunist. Mai mult, reactia sa incredibila .

Soc! Caderea Guvernului ii da aripi lui Kovesi. Ce ar putea urma in Romania

Radu Tudor a expus, joi, pe blogul sau, cateva posibile scenarii legate de soarta Romaniei dupa caderea Guvernului Dancila. Ce ar putea urma in Romania: 1. Guvern cu sustinere instabila in Parlament, c.

Ce scrie presa germana despre caderea guvernului Dancila

La scurt timp dupa caderea guvernului Romaniei, presa germana consemneaza evenimentul politic al tarii membre UE. Printr-o motiune de cenzura, opozitia din Romania a rasturnat guvernul. Acuzatiile la adresa premierului Dancila au fost incompetenta, lipsa de investitii si utilizarea slaba a fondurilor disponibile de la UE, scrie Spiegel online. Publicatia germana mentioneaza faptul ca 238 de parlamentari au votat pentru motiunea de cenzura, din partea a sase partide de opozitie.

Ce scrie presa internationala despre caderea Guvernului Dancila

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura nu a ramas fara ecou in presa internationala. Marile trusturi de presa relateaza despre cum social democratii au pierdut puterea, observand ca exista riscul unui guvern de tranzitie pana la alegerile.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )