Libnet.ro
UNICEF

15:45

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Este frica lui Iohannis de femei frumoase si puternice

Antena3 Antena3,
Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Este frica lui Iohannis de femei frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, crede ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata. continuă pe Antena3

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Lui Iohannis ii e frica de femeile frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, considera ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata de femeile frumoase si puternice, potrivit Mediafax.

DANCILA, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE Argumentele presedintelui sunt necredibile

Premierul Vioroca Dancila a declarat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, referindu-se la respingerea numirii Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, ca argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru o astfel de deciziei sunt necredibile, cerandu-i sefului statului sa abandoneze jocurile politice.

Dancila, despre respingerea numirii Olgutei Vasilescu: Argumentele presedintelui sunt necredibile. ii cerem sa abandoneze jocurile politice

Premierul Vioroca Dancila a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, referindu-se la respingerea numirii Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, ca argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru o astfel de deciziei sunt necredibile, cerandu-i sefului statului sa abandoneze jocurile politice.

USR, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE: PSD incearca sa fenteze legea

Uniunea Salvati Romania considera ca motivele invocate de presedintele Klaus Iohannis, care a respins numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale, sunt intemeiate, a declarat deputatul Stelian Ion.

Dancila, despre respingerea din nou de catre Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu: Va fi o sedinta in coalitie si vom lua o decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, intr-un interviu pentru Antena 3, ca in coalitia PSD-ALDE este o stare de iritare fata de respingerea de catre presedintele Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ca se va lua o decizie in coalitie in legatura cu reactia fata de aceasta situatie.

ORBAN, DESPRE RESPINGEREA OLGUTEI VASILESCU: E o incapatanare a PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca PSD trebuie sa inteleaga ca trebuie sa vina cu o alta propunere pentru Ministerul Dezvoltarii, sustinand ca reprezinta o incapatanare nominalizarea de trei ori a Olgutei Vasilescu pentru acest portofoliu.

Ce a spus Eugen Nicolicea despre RESPINGEREA Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii de catre presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a inventat motive de refuz si a incalcat motive de legalitate atunci cand a refuzat, din nou, propunerea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii, a.

Iohannis respinge din nou numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Lider PSD, solutie propusa dupa respingerea Liei Olguta Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie sa sesizam CCR

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale.

Prima reactie din PSD dupa respingerea Olgutei Vasilescu. Cum vor social-democratii sa transeze conflictul cu Iohannis

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea PSD), a declarat joi, ca Guvernul ar trebui sa sesizeze Curtea Constitutionala dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la ministerul Dezvoltarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )