Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lider PSD, dupa referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina

B1 B1,
Lider PSD, dupa referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina

Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina, sustine Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, dupa esecul de la. continuă pe B1

Senator PSD, dupa esecul de la Referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca-i pasa de valorile morale

Senatorul PSD de Gorj, Florin Carciumaru, a postat un mesaj pe contul de Facebook, dupa esecul de la Referendumul pentru redefinirea casatoriei in Constitutie.

Mesajul comunitatii LGBT dupa referendum: Romanii au respins URA prin BOICOT

Asociatia Accept saluta, intr-un mesaj postat pe Facebook, rezultatul referendumului privind familia traditionala inregistrat duminica. Reprezentantii comunitatii LGBT afirma ca, prin esecul.

Mesajul comunitatii LGBT dupa referendum: Romanii au respins URA prin BOICOT. E timpul ca statul roman sa asigure drepturi si obligatii egale pentru cuplurile de acelasi sex

Asociatia Accept saluta, intr-un mesaj postat pe Facebook, rezultatul referendumului privind familia traditionala inregistrat duminica. Reprezentantii comunitatii LGBT afirma ca, prin esecul.

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Pasii care trebuie urmati dupa referendum

Referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei este primul referendum din Romania care se face in urma unei initiative civice. Campania care s-a facut a urmat 11 pasi. Iata.

Radu Banciu, dupa referendum: Nimeni nu mai crede in aceasta ticalosie aflata in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu infrangerea uriasa suferita de Biserica Ortodoxa Romana prin boicotul de la referendumul pentru familia.

Dan Barna, despre referendum: Romania este o natiune toleranta, care a refuzat sa faca pasi inapoi

Liderul USR, Dan Barna, a avut o prima reactie, dupa ce BEC a anuntat o prezenta extrem de mica la referendumul privind familia traditionala. El a spus ca Romania de luni va fi aceeasi ca Romania de.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

intrebarea unui cunoscut preot dupa referendum: De ce nu ne-a auzit poporul?

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tanasescu, care a sustinut activ referendumul pentru modificarea Constitutiei, se intreaba unde a gresit Biserica. Dupa aflarea rezultatelor.

Prima reactie a PSD dupa inchiderea urnelor: 4 milioane de romani au iesit astazi sa voteze. 4 milioane este gigant (VIDEO)

Codrin Stefanescu este primul social-democrat care a reactionat, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care, potrivit datelor partiale, referendumul pentru redefinirea familiei are sanse mari sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )