Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban, despre criticile lui Ciolos la adresa lui Cimpeanu: As prefera sa nu comentez. Cred ca inaintea oricarei pozitionari publice a unui lider din coalitie este necesar dialogul Ce spune Dan Barna

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre criticile lui Ciolos la adresa lui Cimpeanu: As prefera sa nu comentez. Cred ca inaintea oricarei pozitionari publice a unui lider din coalitie este necesar dialogul Ce spune Dan Barna

Liderul PNL Ludovic Orban a evitat sa comenteze criticile lui Dacian Ciolos la adresa noului ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, Orban spunand ca inaintea oricarei pozitionari publice a unui lider din coalitie este necesar dialogul si armonizarea pozitiilor. Dan Barna, vicepremier in guvernul de coalitie, a evitat si el sa comenteze, spunand ca, dincolo de o persoana sau alta, exista un program de guvernare in care prioritatile USR-PLUS pe educatie, de exemplu, se regasesc intr-o masura importanta. Citu, despre criticile lui Ciolos la adresa ministrului Educatiei: in coalitie avem o intelegere de a nu comenta asupra candidatilor celorlalte formatiuni politice. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN, DESPRE CRITICILE LUI CIOLOS LA ADRESA LUI CAMPEANU: E necesara armonizarea opiniilor intre parteneri

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca este necesara armonizarea opiniilor intre partenerii de coalitie, dupa ce copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a spus ca este nemultumit de prezenta lui Sorin Campeanu in Guvern.

Citu, despre criticile lui Ciolos la adresa ministrului Educatiei: in coalitie avem o intelegere de a nu comenta asupra candidatilor celorlalte formatiuni politice

Premierul desemnat Florin Citu a fost intrebat miercuri, dupa investirea Guvernului in Parlament, despre criticile lui Dacian Ciolos privind desemnarea lui Sorin Cimpeanu la Ministerul Educatiei. Citu nu a comentat, invocand o intelegere din coalitia de guvernare de a nu se pronunta asupra candidatilor celorlalte formatiuni politice.

Orban, despre criticile lui Ciolos pentru noul ministru al Educatiei: inaintea oricarei pozitionari publice a unui lider din coalitie este necesar dialogul

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat, intrebat cum vede nemultumirea exprimata public de Dacian Ciolos fata de ministrul Educatiei, liberalul Sorin Cimpeanu, ca ar prefera sa nu comenteze aceste aspecte, insa a precizat ca inaintea oricarei pozitionari publice a unui lider din coalitie este necesar dialogul si armonizarea pozitiilor.

Sorin Cimpeanu, despre criticile lui Dacian Ciolos: A fost o apreciere personala, probabil ca a intervenit un interes politic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a comentat, miercuri seara, criticile pe care i le-a adus liderul PLUS, Dacian Ciolos, afirmand ca au fost aprecieri personale. Probabil ca a intervenit un interes politic, a declarat Cimpeanu, adaugand ca partenerii de coalitie nu ar trebui sa se pronunte cu privire la nominalizarile facute de alt partid.

Ludovic Orban, despre sumele mentionate in noul program de Guvernare: Asteptam cresteri semnificative de venituri

Ludovic Orban, despre sumele mentionate in noul program de Guvernare: Asteptam cresteri semnificative de venituri intrebat despre sumele stipulate in noul program de guvernare, Ludovic Orban,.

Sorin Cimpeanu, despre criticile aduse de Dacian Ciolos: Probabil ca a intervenit un interes politicianist Sunt curios cine are mai multi ani de experienta academica nationala si internationala (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, i-a indemnat pe partenerii din coalitie sa nu se exprime cu privire la alegerile PNL pentru formarea Guvernului. Demnitarul a explicat ca, pentru a intra in Guvern, trebuie.

Orban, despre Sorin Cimpeanu, propus ministru al Educatiei: Practic, este garantia implementarii programului Romania educata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, referitor la Sorin Cimpeanu, propus ministru al Educatiei, ca acesta are o cariera universitara care il recomanda si o reputatie foarte buna. Practic, Sorin Cimpeanu este garantia implementarii programului Romania educata, care isi gaseste o exprimare foarte serioasa in programul de guvernare si noi avem incredere ca va avea capacitatea sa puna in practica acest program, spune Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE INVESTIREA EXECUTIVULUI: Nu exista o alta formula de guvernare posibila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, dupa votul de investitura acordat in Parlament Cabinetului condus de Florin Citu, ca nu exista o alta formula de guvernare posibila decat cea actuala.

Ludovic Orban, despre coalitie: Am trecut peste diferente, am castigat incredere unul in celalalt si am aratat capacitatea de ne uni pentru binele Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL, a vorbit despre coalitia majoritara si a explicat ca liberalii au purtat negocieri cu partenerii cu care impartasesc afinitati. Au fost negocieri dificile, pentru ca a.

Orban, despre desfiintarea SIIJ: Si pentru PNL, si pentru USR-PLUS reprezinta o prioritate

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat ca si pentru PNL si pentru USR-PLUS reprezinta o prioritate desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor in Justitie SIIJ) si cele doua formatiuni au proiecte de lege in acest sens depuse in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )