Libnet.ro
UNICEF

16:30

Partenera de dosar a lui Liviu Dragnea, eliberata. Cand ar putea iesi din inchisoare fostul lider PSD

Antena3 Antena3,
Partenera de dosar a lui Liviu Dragnea, eliberata. Cand ar putea iesi din inchisoare fostul lider PSD

Partenera de dosar a lui Liviu Dragnea a parasit inchisoarea, dupa ce a ispasit o parte din pedeapsa de 3 ani si 7 luni pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. continuă pe Antena3

Floarea Alesu, fostul director general DGASPC, condamnata in dosarul angajarilor fictive, a fost eliberata conditionat. Cand ar putea iesi din inchisoare Liviu Dragnea

Vin vestile bune pentru Liviu Dragnea. in dosarul angajarilor fictive, in care fostul sef al PSDa fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, a inceput eliberarea persoanelor vizate, trimise in sp.

Fosta sefa de la Protectia Copilului Teleorman, condamnata in dosarul lui Liviu Dragnea, a fost eliberata conditionat

Fostul director general al Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, condamnata la 3 ani, 7 luni si 20 de zile de inchisoare in dosarul angajarilor fictive, a fost eliberata conditionat. Ea a fost condamnata in acelasi dosar in care fostul lider al PSD Liviu Dragnea a primit 3 ani si jumatate de inchisoare, el fiind incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Floarea Alesu, condamnata in dosarul lui Liviu Dragnea, a fost eliberata conditionat din inchisoare

Floarea Alesu, fosta sefa a Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman, care a fost condamnata la 3 ani si 7 luni de inchisoare in procesul de coruptie al lui Liviu Dragnea, va fi eliberata conditionat din inchisoare, potrivit unei sentinte a Judecatoriei Ploiesti.

Anunt neasteptat despre revenirea lui Liviu Dragnea in politica. Cine a dat vestea cea mare

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, ar putea iesi anul acesta din inchisoare. Multi romani probabil ca se intreaba ce va dori sa faca dupa experienta traita in ultimii doi ani. Ei bine, bunul sau prieten si coleg, Codrin Stefanescu, a transmis primul mesaj legat de planurile lui Liviu Dragnea dupa ce se va afla din .

Primul anunt despre revenirea lui Liviu Dragnea in politica

Liviu Dragnea, alaturi de Radu Mazare, Sorin Blejnar sau Alina Bica, ar putea scapa de inchisoare anul acesta. Fostul lider al social-democratilor ar putea fi eliberat conditionat. Ar putea insa acesta sa revina in PSD?.

Cum a reusit Razvan Simion sa se transforme in Liviu Dragnea. Imaginea de milioane e aici

Razvan Simion a fost omul diminetii! Celebrul matinal de la Antena a reusit sa-i faca pe toti telespectatorii sa se amuze copios cu ajutorul colegului sau de platou. Ceea ce i-a surprins pe fani a fost asemanarea dintre acesta si Liviu Dragnea. Razvan Simion, deliciul diminetii. Matinalul s-a deghizat involuntar in Liviu Dragnea Diminetile cu .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )