Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ponta: Am salvat Romania de cel mai ciudat si nepotrivit lider din istorie, doamna Dancila

Antena3 Antena3,
Ponta: Am salvat Romania de cel mai ciudat si nepotrivit lider din istorie, doamna Dancila

Liderul Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca a salvat Romania si social-democratia de cel mai ciudat si nepotrivit lider din istorie, doamna D?. continuă pe Antena3

Creatorul Android a dezvaluit cel mai ciudat smartphone: de ce este atat de lung

Din momentul in care a plecat de la Google, fondatorul Android si-a incercat norocul cu Essential Phone. Acum, sub acelasi brand, va lansat un smartphone semnificativ mai ciudat. De-a lungul.

Ponta, prima reactie dupa caderea Guvernului Dancila: Am salvat Romania si social-democratia de cel mai ciudat lider

Am salvat Romania si social-democratia de cel mai ciudat lider, a declarat presedintele Pro Romania, Victor Ponta, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Ma bucur ca am salvat Romania si.

Propunerea lui Victor Ponta pentru scaunul de comisar european din partea Romaniei: Va trece cel mai repede

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca propunerea care va trece cel mai repede de evaluarea din Parlamentul European este Corina Cretu, iar portofoliul cel mai important este Extinderea. in.

Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost dezvaluit. Cum a ajuns, de fapt, sa conduca Romania

Furia si neputinta i-au caracterizat primii ani de viata, dar ele au sublimat in delirul de gandoare care l-a facut sa devina conducatorul Romaniei. Care este cel mai mare secret al lui Nicolae Ceausescu? Cum a ajuns, de fapt, sa fie in fruntea tarii noastre? Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost .

Viorica Dancila, la motiunea de cenzura: O lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care Romania l-a cunoscut vreodata

Premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura. Ea a sustinut ca opozitia duce o lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania si este o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul.

ACESTA este CEL MAI SCURT TEST DE INTELIGENTA din lume! Peste 80% dintre cei care l-au rezolvat, AU GRESIT

Acesta este cel mai scurt test de inteligenta! Ce crezi, vei reusi sa-l rezolvi? Cognitive Reflection Test este cel mai scurt test de inteligenta din lume si, initial, a facut parte dintr-un studiu publicat.

Cel mai amplu exercitiu de simulare a unui cutremur de magnitudine 7,2 a avut loc inCapitala VIDEO

Cel mai mare exercitiu de simulare a unui cutremur a avut loc joi, in Capitala. Salvatorii din cadrul ISU Bucuresti Ilfov spun ca interventia a decurs conform scenariului, dar este posibil ca intr-o situatie reala, lucrurile sa nu functioneze ideal. Evacuarea trebuia sa se faca mai rapid, spun pompierii.

SUA au ucis cel mai important confectionar de bombe din Al-Qaida. Ibrahim al-Asiri, unul dintre cei mai temuti oameni din lume

Donald Trump, presedintele SUA, a confirmat, joi, ca Ibrahim al-Asiri, cel mai important om care confectiona bombe din Al-Qaida, despre care se crede ca ar fi fost in spatele tentativei esuate de atac terorist din.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 OCTOMBRIE Crestere de 1,87% pentru titlurile Nuclearelectrica

Inregistrand o apreciere de 1,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 1 - 8 octombrie, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 0,62%, in perioada mentionata.

Cel mai dureros secret pe care l-a tinut ascuns Anamaria Prodan fata de mama sa. O ducea acolo, dar nu-i spunea adevarul

Anamaria Prodan a tinut ascuns mult timp un secret dureros. Vedeta a aflat prima ca mama sa sufera de cancer la pancreas, dar nu a vrut ca aceasta sa afle. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche si-a dus mama in Cuba pentru a face analize medicale amanuntite, dar i-a spus ca va merge acolo in vacanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )