Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primul lider PSD care si-a anuntat candidatura la prezidentiale: Merg pana la capat

Adevărul Adevărul,
Primul lider PSD care si-a anuntat candidatura la prezidentiale: Merg pana la capat

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019, iar daca nu va fi sustinut de partid o va face pe cont propriu. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie n Thailanda: Printesa care si-a anuntat candidatura pentru functia de premier ramne fara spijin, dupa interventia regelui

Dupa interventia regelui, sora sa, printesa Ubolratana Rajakanya, a ramas fara sprijinul politic al partidului care o nominalizase pentru functia de premier, in perspectiva alegerilor care vor avea loc in martie, scrie BBC News.

Lider PSD, solutie propusa dupa respingerea Liei Olguta Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie sa sesizam CCR

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale.

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Lui Iohannis ii e frica de femeile frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, considera ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata de femeile frumoase si puternice, potrivit Mediafax.

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Este frica lui Iohannis de femei frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, crede ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )