Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rares Bogdan, replica pentru liderul UDMR: Draga Hunor, atunci cand autonomia se cere a fi functionala dupa criteriul etnic, avem o problema

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan, replica pentru liderul UDMR: Draga Hunor, atunci cand autonomia se cere a fi functionala dupa criteriul etnic, avem o problema

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a fost primul lider liberal care a avut o reactie la afirmatiile lui Kelemen Hunor referitoare la autonomie, precizand ca singura forma de autonomie acceptabila e cea a autoritatilor locale. continuă pe Adevărul

RARES BOGDAN: Cand autonomia se cere a fi functionala dupa criteriul etnic, avem o problema

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, ii transmite presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, ca in unele zone din Romania exista autonomie de decizie si afirma ca atunci cand se cere ca autonomia sa fie functionala dupa criteriul etnic exista o problema.

Reactia lui Rares Bogdan la declaratiile lui Kelemen Hunor despre autonomia Tinutului Secuiesc: Criteriul etnic, ce poate merge pana la sfidarea statului, trebuie sa ramana in trecut

Liderul UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, facand referire la discutiile despre autonomia Tinutului Secuiesc, ca nicio forma de autonomie nu lezeaza unitatea statului roman si.

RARES BOGDAN: Ministrul Sanatatii ar fi trebuit sa ceara demiterea sefului Spitalului Orasenesc de la Corabia

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, sustine ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, trebuia sa ceara primarului din Corabia demiterea urgenta a sefului Spitalului Orasenesc dupa aparitia imaginilor cu batranul cazut care cerea ajutor.

Rares Bogdan, scrisoare deschisa pentru ministrul Sanatatii: Hai sa incercam sa nu ne batem joc

Rares Bogdan i-a transmis un mesaj noului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, prin intermediul unei retele sociale. Hai sa incercam sa nu ne batem joc de increderea oamenilor care si-au pus sperantele in noi. Au fost dezamagiti suficient pana acum!.

Rares Bogdan: Cea mai mare preocupare in Parlamentul European este legata de cum sa nu se poata intampla in Europa ceea ce s-a intamplat pe marile retele sociale din SUA (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca, in acest moment, una dintre principalele preocupari din.

Rares Bogdan, noi critici la adresa lui Vlad Voiculescu: Trebuia sa ceri tu, prietene, sefului spitalului din Corabia sa-si dea demisia!

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, sustine ca ministrul Sanatatii ar fi trebuit sa ceara demisia sefului Spitalului Orasenesc Corabia, dupa ce in mediul online au aparut imagini cu un pacient care cerea ajutor.

Rares Bogdan, ironie fata de Vlad Voiculescu: Nu cred ca este cazul sa dovedim ca diferenta intre vechii si noii este doar de varsta

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a lansat o ironie fata de ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, in contextul cazului de la spitalul din Corabia, unde un batran a stat ore intregi intr-o sala de asteptare fara sa primeasca ajutor. Liberalul ii cere ministrului sa treaca la deminteri, amintind ca in alte unitati spitalicesti au fost schimbati manageri, unii chiar performanti.

KELEMEN HUNOR, DESPRE AUTONOMIA TINUTULUI SECUIESC Nicio forma de autonomie nu lezeaza unitatea statului roman

Vicepremierul Romaniei, liderul UDMR Kelemen Hunor, a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, facand referire la discutiile despre autonomia Tinutului Secuiesc, ca nicio forma de autonomie nu lezeaza unitatea statului roman si integritatea teritoriala, relateaza Agerpres.

Rares Bogdan ii cere ministrului Sanatatii sa-i demita pe cei responsabili in cazul batranului cazut pe holul spitalului din Corabia

Rares Bodan a reactioant in cazul aparitiei imaginilor cu un batran cazut pe holul Spitalului Orasenesc din Corabia si ignorat de personalul medical. Europarlamentarul ii cere ministruui Sanatatii, Vlad Vo.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )