Libnet.ro
UNICEF

20:32

Replica la Alianta Vestului. UDMR ameninta cu Alianta Tinutului Secuiesc

Adevărul Adevărul,
Replica la Alianta Vestului. UDMR ameninta cu Alianta Tinutului Secuiesc

Senatorul UDMR, Tanczos Barna, a declarat ca, dupa 2021, ar putea sa apara multe aliante pe modelul Alianta Vestului, una dintre ele fiind si o alianta a Tinutului Secuiesc. continuă pe Adevărul

Ce spune un lider UDMR despre posibilitatea infiintarii Aliantei Tinutului Secuiesc

Senatorul UDMR, Tanczos Barna, a declarat ca, dupa 2021, ar putea sa apara multe aliante pe modelul Alianta Vestului, una dintre ele fiind si o alianta a Tinutului Secuiesc.

Alianta Vestului: primarii romani care trec peste Guvernul PSD si isi fac singuri viitorul. Ce zice Boc despre decizia radicala

Cluj, Oradea, Arad si Timisoara au intrat, oficial, in cel mai tare joc politic din Romania. Alianta Vestului a pornit oficial. Alianta Vestului este prima alianta a unor orase din Romania. Prin aceasta, cele patru orase care o compun, cu liderii lor, incearca sa obtina fonduri fara ajutorul Guvernului. Actele pentru Alianta Vestului s-au semnat [] .

Revolutia vine din Vest: cum o sa schimbe Alianta Vestului mersul Romaniei

Alianta Vestului formata din primarii oraselor Timisoara, Arad, Oradea si Cluj-Napoca are in plan proiecte marete pentru dezvoltarea Transilvaniei. Sunt proiecte pe care niciun guvern n-a reusit sa finalizeze in aproape 30 de ani. Primarii liberali Nicolae Robu Timisoara), Emil Boc Cluj-Napoca), Ilie Bolojan Oradea) si Gheorghe Falca Arad), care au format Alianta Vestului, vor, [] .

Alianta Vestului ramane momentan una exclusivista. Robu: M-au cautat si primari PSD. Daca ne-am inmulti peste noapte am compromite aceasta idee

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, sustine ca mai multi primari, inclusiv din PSD, si-au exprimat dorinta de a adera la Alianta Vestului. Pana la obtinerea unor rezultate concrete, primarii celor patru orase care au fondat Alianta Vestului nu sunt, insa, dispusi sa primeasca in asociere si alte orase.

Bolojan, despre Alianta Vestului: Respingem orice fel de acuzatie de separatism, insa principiile autonomiei locale si asocierii nu pot fi contestate

Reactiile critice la adresa infiintarii Aliantei Vestului apartin unor persoane care sunt comentatori de profesie, declara la RFI primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan dupa ce, alaturi de primarii din Cluj-Napoca, Timisoara si Arad, toti de la PNL, a lansat sambata Alianta Vestului, asociere menita sa dezvolte regiunea, in special prin atragerea de fonduri europene.

Nord-estul vrea in Alianta Vestului. Primarul Iasiului: La Bucuresti sunt toate timpanele infundate

Si Estul Romaniei vrea sa faca parte din Alianta Vestului. Primarul Iasiului, Mihai Chirica sustine ca i-a scris lui Emil Boc, primarul din Cluj Napoca, inca din noiembrie pentru a-i propune o asociere transcarpatica si transpartidica. Chirica a criticat Capitala, precizand ca la Bucuresti sunt toate timpanele infundate.

inca un oras important din Romania vrea sa adere la Alianta Vestului

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, considera ca o aderare a orasului la Alianta Vestului ar fi oportuna. Astrid Fodora spus ca este convinsa ca aceasta este o initiativa constructiva. Este o.

Alti doi primari vor in Alianta Vestului

Primarii din Alba Iulia si Sibiu vor si ei in Alianta Vestului. Mircea Hava si Astrid Fodor sustin aderarea oraselor pe care le conduc la asociatia care ar urma sa fie realizata intre Cluj-Napoca, Arad, Oradea si Timisoara.

Primarii din Alba Iulia si Sibiu vor si ei in Alianta Vestului

Primarii din Alba Iulia si Sibiu vor si ei in Alianta Vestului. Mircea Hava si Astrid Fodor sustin aderarea oraselor pe care le conduc la asociatia care ar urma sa fie realizata intre Cluj-Napoca, Arad, Oradea si Timisoara.

Alianta Vestului, o alternativa pentru romnii care vor sa migreze? Primele proiecte concrete: Drum expres de 110 km si linie electrificata ntre Oradea si Arad

Alianta Vestului, un parteneriat lansat in weekend de primarii PNL din Timisoara, Cluj-Napoca, Arad si Oradea, a starnit dezbateri, laude, dorinte de raliere, dar si polemici, unii mergand inclusiv pana la acuzatia de intentie de rupere a Romaniei. HotNews. ro a stat de vorba cu trei dintre acesti primari, pentru a afla care este scopul acestei Aliante, care sunt pasii urmatori si ce proiecte concrete sunt avute in vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )