Libnet.ro
UNICEF

16:30

TEODOROVICI DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Nu imi este teama de aceasta competitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOROVICI DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Nu imi este teama de aceasta competitie

Un lider trebuie sa fie convins ca orice batalie pe care o incepe o si castiga, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intrebat de presa despre cursa pentru alegerile prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici se viseaza presedinte: Ministrul Discoteca a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat sambata, in cadrul sedintei informale a CEx PSD, de la Neptun, ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, informeaza G4 Media.

Eugen Teodorovici, zis si ministrul Dandy, si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, si-a exprimat dorinta de a candida la prezidentiale. Evident, nu e singurul din cadrul PSD care vrea asta, deci va trebui sa se decida pe cine va arunca partidul in cursa pentru Cotroceni, din aceasta toamna. Viorica Dancila a spus ca sustine pe oricine din PSD care vrea sa candideze. Chiar .

Teodorovici explica de ce vrea sa candideze la alegerile prezidentiale: Este de datoria noastra, a politicienilor, sa trecem de la vorbe la fapte

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca doreste sa candideze din partea Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale, pentru ca vrea sa arate ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca.

SONDAJ. Cine ar trebui sa fie candidatul PSD-ALDE la alegerile prezidentiale?

PSD se afla intr-o criza. Mai multe nume s-au vehiculat in ceea ce priveste cursa pentru alegerile prezidentiale din toamna. Ideea pentru un candidat extern sau pentru un candidat al coalitiei de guvernare.

Descoperiti. Plan incendiar in trei pasi pentru alegerile prezidentiale

Mai mult ca oricand, alegerile prezidentiale de peste cateva luni au o miza colosala. Cineva va detine butoanele puterii pentru urmatorii cinci ani si va decide daca se merge inainte cu pasi firavi facuti.

Teodorovici despre competitia pentru prezidentiale: Un lider trebuie sa fie convins ca orice batalie incepe o si castiga

Un lider trebuie sa fie convins ca orice batalie pe care o incepe o si castiga, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intrebat de presa despre cursa pentru alegerile.

Teodorovici, despre aministia fiscala: Este o sansa pentru companiile de stat, care au mari probleme

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca masurile de amnistie fiscala vor reprezenta o sansa pentru companiile de stat cu mari probleme, dar este corect ca aceasta masura sa fie aplicata si.

Reactia lui Dacian Ciolos, dupa calificarea Romaniei in semifinalele U21. Ce spune despre Franta, de care este foarte legat

Dacian Ciolos si-a exprimat opinia pe pagina sa de Facebook dupa ce nationala de tineret a Romaniei la Euro U21 a facut scor egal cu Franta. Este o performanta pe care fotbalul romanesc n-a mai avut-o dinainte de Revolutie si nu a scapat neobservata nici de catre politicieni. Cum a reactionat Dacian Ciolos dupa calificarea .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )