Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta si Daniel Constantin au primit personalitate juridica pentru partidul Pro Romania

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta si Daniel Constantin au primit personalitate juridica pentru partidul Pro Romania

Pro Romania, partidul infiintat de fostul lider al PSD, Victor Ponta si de fostul presedinte al Partidului Conservator, Daniel Constantin, a primit marti personalitate juridica. Daniel Constantin a precizat ca Pro Romania reprezinta un nou inceput si ca de la lansarea partidului in luna mai si pana in prezent, au fost puse numeroase piedici de oameni care au fost invatati sa distruga si nu sa construiasca. continuă pe Adevărul

VICTOR PONTA a dat LOVITURA: A creat un nou partid! NUME SURPRIZA, printre colegi

Partidul infiintat de Victor Ponta si Daniel Constantin, Pro Romania, a primit astazi personalitate juridica. Un nou inceput! Pro Romania a primit astazi personalitate juridica. Au fost noua luni in.

Victor Ponta, dezvaluiri in scandalul momentului: Stiam ca se fabrica probe la DNA Ploiesti. Grav este ca desi sunt dezvaluiri nu se intampla nimic

Victor Ponta a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre scandalul de la DNA Ploiesti. Fostul premier este dezamagit de faptul ca nu s-au luat masuri in acest caz. Eu am stiut ca in dosarele mele de l.

Victor Ponta, mesaj pentru protestatarii de la Cotroceni: Trebuiau sa mearga...

Victor Ponta a declarat sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca protestul care a avut loc in fata Palatului Cotroceni nu trebuia sa-l vizeze pe presedintele Klaus Iohannis, ci pe seful PSD Liviu.

Victor Ponta, la 8 ani de cand a fost ales presedinte al PSD: Mai nou, partidul are un lider care isi face un model din Viktor Orban

Marti se implinesc 8 ani de cand Victor Ponta era ales in functia de presedinte al PSD. Fostul premier nu rateaza momentul si lanseaza un nou atac, extrem de dur, la adresa actualei conduceri a partidului si,.

Declaratie soc facuta de Victor Ponta: Cazul de la DNA Ploiesti nu este singular

Victor Ponta a dezvaluit ca situatia de la DNA Ploiesti nu este una singulara. Fostul premier a declarat ca are cunostinta de cel putin trei astfel de cazuri. Da. Am trei cazuri despre care am.

Victor Ponta, despre Klaus Iohannis: Presedintele era relaxat atunci cand guvernam eu

Victor Ponta a marturisit la Antena 3 ca presedintele Iohannis a fost foarte relaxat in perioada cand a fost el in fruntea Guvernului. Dupa ce am plecat eu din functie, domnul Iohannis are numai probleme.

Victor Ponta, declaratie in scandalul momentului :Stiam ca se falsifica probe la DNA Ploiesti

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca stia ca se falsifica probe la DNA Ploiesti, insa nu putea demonstra public, prima data afland in momentul in care a fost anchetat cumnatul sau de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )