Libnet.ro
UNICEF

12:15

Victor Ponta: Dragnea minte ca sa ascunda ceva murdar facut chiar de el insusi

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Dragnea minte ca sa ascunda ceva murdar facut chiar de el insusi

Victor Ponta reactioneaza la replica lui Liviu Dragnea potrivit careia fostul premier ar avea doua prietene la DNA. intr-o postare pe Facebook, fostul lider PSD dezminte insinuarile lui Dragnea si il ataca dur spunand ca minte mereu pentru a ascunde ceva murdar facut chiar de el insusi. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Dragnea ne-a presat sa il schimbam pe Daniel Morar cu Kovesi, spunand ca e prietena lui si il ajuta

Victor Ponta afirma, intr-un raspuns la o postare pe contul sau de Facebook, ca Liviu Dragnea ne-a presat pe toti sa fie schimbat Daniel Morar cu Laura Codruta Kovesi, afirmand ca este prietena lui si il ajuta.

Victor Ponta va depune o cerere la DNA pentru a intelege in ce calitate e audiat in dosarul liderului PSD. Doar nu era sa mint pentru Dragnea

Victor Ponta reactioneaza dur dupa atacurile liderului PSD, Liviu Dragnea, care a declarat ca fostul premier este unul din denuntatorii din dosarul Teldrum. Ponta anunta acum ca a facut o solicitare la DNA.

Victor Ponta, reactie in scandalul SPP: Cei din SPP trebuie sa raspunda penal

Victor Ponta a reactionat dupa ce un ofiter SPPl-a acuzat pe Victor Ponta ca a fost servit de fostul sef al ANAF Sorin Blejnar. Stiu ca Sorin Blejnar mi-a facut dosar penal si i l-a dat lui Traian B?.

Victor Ponta, un nou atac la Liviu Dragnea: Vorbea in oglinda cand zicea de santajisti

Fostul premier Victor Ponta a raspuns acuzatiilor liderului PSD dupa ce Liviu Dragnea a spus ca nu ii place sa converseze cu turnatorii si santajastii. Ponta a precizat ca Dragnea vorba in oglinda si ca.

Victor Ponta: Daca Dragnea aduce o copie dupa denuntul (pretins) al meu, in aceeasi zi imi dau demisia din Parlament si nu voi mai face politica

Victor Ponta a scris, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, ca Dragnea Mincinosul National tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denuntat! Dar nu poate sa aduca o copie dupa denuntul meu ca nu are bani! Asa mincinos care sa isi bata joc de toata lumea nu am vazut!.

Victor Ponta, autodenunt devastator pe Facebook: Dragnea ne-a presat sa o punem pe Kovesi

Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea. intr-un raspuns la un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, fostul premier afirma ca liderul PSD ne-a presat pe toti sa il schimbam.

Despre lasitate, minciuna si tradare. Ponta: Dragnea isi bate joc de milioane de oameni. Trebuie sa plateasca (VIDEO)

Nou episod in conflictul deschis dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta. Ajuns la Curtea Suprema, acolo unde va da declaratiiin dosarul Turceni-Rovinari, fostul premier a dat de inteles ca seful PSD este un.

Victor Ponta, reactie in scandalul SPP: Cei din SPP trebuie sa raspunda penal

Victor Ponta a reactionat dupa ce un ofiter SPPl-a acuzat pe Victor Ponta ca a fost servit de fostul sef al ANAF Sorin Blejnar. Stiu ca Sorin Blejnar mi-a facut dosar penal si i l-a dat lui Traian B?.

Victor Ponta va fi audiat intr-un dosar la Curtea Suprema

Victor Ponta urmeaza sa se prezinte in fata instantei de la Curtea Suprema, in dosarul Turceni-Rovinari. Fostul premier va fi audiat in dosarul in care sunt inculpati fostul ministru al.

Nu am depus in viata mea niciun denunt penal, nici impotriva domnului Dragnea, nici a nimanui

Fostul lider al PSD Victor Ponta a declarat, astazi, ca in cursul zilei va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizata calitatea in care a fost audiat in dosarul lui Liviu Dragnea, dupa ce acesta l-a acuzat din nou ca este unul dintre denuntatorii din dosarul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )