Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crin Antonescu ar putea sa revina in politica. Ce oferta a primit fostul lider liberal

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu ar putea sa revina in politica. Ce oferta a primit fostul lider liberal

Presedintele PNL Ludovic Orban s-a intalnit, saptamana trecuta, cu fostii lideri liberali Vasile Blaga si Crin Antonescu. Discutiile ar fi vizat si posibilitatea ca cei trei sa candideze pentru alegerile. continuă pe Antena3

Ce spune Crin Antonescu despre revenirea sa in politica

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a confirmat ca s-a intalnit cu Ludovic Orban si Vasile Blaga la sediul PNL, dar arata ca nu au discutat despre alegerile europarlamentare si nu are de gand sa revina in.

Crin Antonescu, anuntul momentului despre REVENIREA in politica

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat ca s-a intalnit cu Ludovic Orban si cu Vasile Blaga la sediul PNL, dar a precizat canu are de gand sa revina in politica Zilele trecute am fost in.

Orban, intrebat daca i-a cerut lui Crin Antonescu sa se implice mai mult in PNL: Nu are nevoie de invitatii speciale. Daca simte nevoia de a face ceva, face

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca la intalnirea pe care a avut-o cu Crin Antonescu nu a discutat despre implicarea acestuia in PNL, precizand ca fostul presedinte al partidului nu are nevoie de invitatii speciale.

Ludovic Orban, mesaj transant pentru Crin Antonescu

Ludovic Orban confirma ca a cerut o intalnire cu fostii presedinti ai PNL, Vasile Blaga si Crin Antonescu. Anumite surse politice au spus ca cei 3 au discutat despre participarea lor la alegerile parlamentare,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )