Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Geoana: Romania pierde ritmul cu schimbarile. E o lipsa de viziune in tara

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana: Romania pierde ritmul cu schimbarile. E o lipsa de viziune in tara

E o lipsa de viziune in Romania, a sustinut Mircea Geoana. Viziunea nu poate veni de la omul de pe strada, ea e imaginata de lideri. Cei mai multi lideri contemporani folosesc partea negativa, celalat e. continuă pe Antena3

Romania pierde mai mult de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente

Romania pierde anual mai mult de 10 miliarde de euro, respectiv 6% din PIB-ul national, numai din cauza deficitului de talente, in timp ce acest deficit ar putea costa Uniunea Europeana 324 de miliarde de euro pe an, arata datele sondajului PwC European Private Business Survey.

Romania pierde anual 10 miliarde de euro din cauza deficitului de talente

Romania pierde anual 6% din PIB-ul national numai din cauza deficitului de talente. Disponibilitatea personalului calificat depinde de factori precum libera circulatie a fortei de munca, inclusiv usurinta obtinerii permisului de munca pentru cetatenii non-UE precum si sisteme de educatie care asigura absolventilor pregatirea corespunzatoare, se arata intr-un raport PwC remis Redactiei noastre.

Romania pierde peste 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente

Deficitul de talente ar putea costa Uniunea Europeana 324 de miliarde de euro pe an. Companiile antreprenoriale din Europa de Est sunt cele mai afectate de lipsa personalului calificat. Raportat la PIB-urile nationale, pierderile economice ca rezultat.

Romania pierde 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente: Educatia NU este in concordanta cu nevoile mediului de afaceri (studiu)

Date ingrijoratoare pentru Romania. Un studiu realizat de PwC European Private Business Survey arata ca tara noastra pierde mai mult de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente. Asta inseamna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )