Libnet.ro
UNICEF

20:17

Miscare BOMBA pe scena politica! Vasile Blaga i-a convocat pe fostii PSD-isti. La sedinta participa si Emil Boc

B1 B1,
Miscare BOMBA pe scena politica! Vasile Blaga i-a convocat pe fostii PSD-isti. La sedinta participa si Emil Boc

Fostii lideri PSD-isti s-au adunat intr-o sedinta informala, convocata de Vasile Blaga. Printre cei care participa se numara si primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar si Gheorghe Flutur,. continuă pe B1

Miscare BOMBA pe scena politica! Vasile Blaga i-a convocat pe fostii PDL-isti. La sedinta participa si Emil Boc

Fostii lideri PSD-isti s-au adunat intr-o sedinta informala, convocata de Vasile Blaga. Printre cei care participa se numara si primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar si Gheorghe Flutur,.

Vasile Blaga isi arata coltii! Critica DUR situatia din PNL: Sunt multe lucruri de corectat!

Fostii lideri PDL-isti s-au adunat intr-o sedinta informala, convocata de Vasile Blaga. Printre cei care au participat s-au numarat si primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar si Gheorghe Flutur,.

Vasile Blaga, dupa intalnirea cu fostii lideri PDL: Sunt multe lucruri de corectat, colegii le vor transmite catre forurile partidului. Ne intereseaza PNL

Fostul copresedinte PNL Vasile Blaga a declarat miercuri, la finalul unei sedinte care a avut loc la sediul central al PNL cu fostii membri PDL, printre care primarul Clujului, Emil Boc, si presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, ca intalnirea a avut loc pentru ca ii pasa de ce se intampla cu partidul, exprimandu-si dorinta ca PNL sa castige alegerile prezidentiale prin sustinerea lui Iohannis pentru un al doilea mandat.

Vasile Blaga revine in forta la varful PNL

Senatorul liberal Viorel Badea a anuntat ca, in cursul zilei de miercuri, fostii democrat-liberali vor avea o sedinta de consultari cu Vasile Blaga pentru a transmite un mesaj de unitate a partidului. Este o.

Tensiune n PNL. Vasile Blaga i-a convocat pe liderii din aripa PDL pentru a decide asupra sustinerii lui Ludovic Orban

Fostul co-presedinte al PNL, Vasile Blaga, i-a chemat pe liderii organizatiilor din aripa ex-PDL la sediul partidului din Modrogan, miercurea viitoare, ora 16. 00, la o intalnire unde vor conveni asupra sustinerii lui Ludovic Orban la sefia formatiunii, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Vasile Blaga revine la butoane in PNL. S-a intalnit cu fostii lideri din PDL

Vasile Blaga pare ca revine la butoane in PNL. Azi a convocat la sediul central liderii vechiului PDL. Toti au fost retinuti in declaratii cu presa cand au intrat in sedinta. Ludovic Orban a declarat ca el.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )