Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a ramas Tudorel Toader ministru al Justitiei. Raspunsul dat de premierul Dancila

Antena3 Antena3,
De ce a ramas Tudorel Toader ministru al Justitiei. Raspunsul dat de premierul Dancila

Tudorel Toader ramane ministru al Justitiei, in pofida faptului ca, potrivit unor surse politice, mai multi lideri PSD ar fi dorit remanierea sa. intrebata de ce a ramas Tudorel Toader in Guvern, Viorica. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: Eu am evaluat faptele! Eu am pus concluzii de ministru al Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut declaratii dupa sedinta CSM. Acesta a tinut sa precizeze ca a facut o analiza manageriala a lui Augustin Lazar si nu un raport stiintific. Mi-a spus ca.

Toader, despre avizul consultativ dat de CSM pentru revocarea lui Lazar: Ar trebui sa nu fie deloc

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, luni, la dezbaterea din CSM privind revocarea lui Augustin Lazar, ca in opinia sa, desi avizul CSM este unul consultativ, ar trebui sa nu fie deloc, drept raspuns la o replica a vicepresedintelui Consiliului, Codrut Olaru, relateaza Mediafax.

Tudorel Toader continua sa se joace pe Facebook: Cum a ales ministrul Justitiei sa prezinte lansarea unui program (FOTO)

Ministrul Justitiei continua sa descopere optiunile pe care i le ofera Facebook pentru a se juca pe reteaua sociala. Dupa ce posta mesaje pe care le stergea imediat dupa o ora, acum Tudorel Toader a.

Tudorel Toader: imi fac treaba pana in ultima clipa la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat vineri ca isi va face treaba pana in ultima clipa la conducerea ministerului. Nu eu particip la decizia privind cine, cand si de ce va fi remaniat .

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa raportul MCV

Tudorel Toader a facut declaratii inainte de a lua parte la un seminar. Ministrul Justitiei a spus ca aici se va vorbi despre modul in care pot fi imbunatatite conditiile din penitenciare. 52 de.

intalnirea dintre comisarul european pentru Justitie Vera Jourova si ministrul Tudorel Toader, amanata pentru marti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toaderurmeaza sa se intalneasca cu Vera Jourova, comisarul european pentru Justitie, la sediul Ministerului Justitiei. intalnirea era programata pentru ora 15. 00 dar, potrivit ministrului Tudorel Toader, a fost amanata pentru marti.

Augustin Lazar si Tudorel Toader, fata in fata: CSM discuta cererea de revocare a procurorului general

Augustin Lazar este audiat luni in sectia pentru procurori a CSM unde se discuta cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului general. Avizul CSM este consultativ. Tudorel Toader a.

infrangere pentru Tudorel Toader: CSM a dat aviz negativ pe revocarea lui Augustin Lazar

UPDATE:Sectia de procurori a CSM a dat aviz negativ privind cererea lui Tudorel Toader de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general. Avizul a fost dat cu unanimitate de voturi, 5 la.

Vera Jourova, comisarul european pentru Justitie urmeaza sa se intalneasca cu Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toaderurmeaza sa se intalneasca cu Vera Jourova, comisarul european pentru Justitie, la sediul Ministerului Justitiei. intalnirea era programata pentru ora 15. 00, dar se pare ca a fost amanata.

Confruntarea finala intre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Procurorul general, audiat in CSM

Sectia pentru procurori a CSM il va audia, luni, pe procurorul general Augustin Lazar pentru a emite un aviz, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )