Libnet.ro
UNICEF

01:05

O saptamana pana la referendum. Ce politicieni sustin familia traditionala si cine e impotriva

Adevărul Adevărul,
O saptamana pana la referendum. Ce politicieni sustin familia traditionala si cine e impotriva

PSD face campanie de informare, PNL e impartit, ALDE si UDMR le-au transmis votantilor sa decida singuri, in timp ce USR este singurul partid care se opune modificarii Constitutiei. Traian Basescu si Gabriel Oprea, lideri cu partide in disolutie, sustin si ei familia traditionala. continuă pe Adevărul

Credinciosi certati pentru ca au plecat din biserica la citirea apelului BOR pentru referendum. Arhidiaconul a tunat (crestineste): Cine nu merge la vot si crede ca e crestin ortodox se insala amarnic. Amarnic se insala! (VIDEO)

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a indemnat credinciosii sa iasa la vot la referendumul pentru familia traditionala. Chiar cand li se citea apelul BOR pentru participarea la vot, unii dintre credinciosi,.

Dragnea: Merg la referendum si educatia mea ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala, ma face sa spun Da cu toata hotararea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca va merge la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si va vota Da cu toata hotararea, pentru ca asa il obliga educatia sa ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala.

Procente explozive. Sondaj despre referendumul pentru familia traditionala

Avangarde a realizat un sondaj despre referendumul pentru familia traditionala. Dintre cei care au fost chestionati, 66% au sustinut ca vor merge la referendum. 63% vor vota.

Cum s-au jignit doi liberali din cauza referendumului pentru familia traditionala (FOTO)

Mihai Voicu, deputat PNL, si Mihail Neamtu, recent devenit membru PNL, s-au certat pe Facebook pe tema referendumului privind familia traditionala. in timp ce primul nu sustine referendumumul, celalalt este un.

Coca-Cola, mesaj cu subinteles inaintea referendumului privind familia traditionala: Noi nu vedem nicio diferenta

Coca-Cola Romania pare sa se pozitioneze inaintea referendumului privind familia traditionala. Compania a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, o imagine cu subinteles, care prezinta trei perechi de sticle.

Familia traditionala: ideologie, mit, fapte

Pentru a oferi un argument persuasiv in privinta politicilor publice, cum ar fi constitutionalitatea unui tip sau altul de casatorie, este imperativ sa intelegem clar ce stim si ce nu stim despre aceasta familie traditionala invocata de Biserica Ortodoxa Romana BOR), Academia Romana, si actualul govern al Romaniei. Cercetez si scriu despre istoria Romaniei de peste 25 de ani, si in aceasta perioada ceea ce se numeste cercetare istorica serioasa despre traditiile familiale la romani este numai superficial si partical prezenta in spatiul istoriografic al Romaniei.

Mesajul lui Mihai Sora inainte de referendumul privind familia traditionala: Nu ati uitat, trag nadejde, de SOBOLANI

Filosoful si scriitorul Mihai Sora spune ca a primit numeroase cereri care l-au indemnat, ispitit sau somat sa spuna ce crede despre referendumul privind familia tradiotionala care va fi organizat pe 6-7.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )