Libnet.ro
UNICEF

16:45

Scene uluitoare in CEX-ul PSD. Marcel Ciolacu: Oprisan, vrei bataie?. Cei doi lideri PSD s-au parat ca la gradinita

Adevărul Adevărul,
Scene uluitoare in CEX-ul PSD. Marcel Ciolacu: Oprisan, vrei bataie?. Cei doi lideri PSD s-au parat ca la gradinita

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a plans in sedinta CEX de vineri ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, l-a injurat pe holurile sediului PSD. in replica, Ciolacu l-a intrebat, direct, in sedinta, daca vrea bataie. Marcel Ciolacu si Marian Oprisan sunt in tabere diferite. Liderul PSD Vrancea a avut un schimb de replici si cu primarul Capitalei Gabriela Firea, potrivit unor surse politice. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: Un congres rapid al PSD nu este oportun

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, la finalul Comitetului Executiv National al PSD, ca a sustinut in cadrul sedintei ca organizarea atat de rapida a unui congres nu este oportuna.

Marcel Ciolacu, intrebat daca va candida la sefia PSD: Nu includ, nu exclud!

Marcel Ciolacu, recent devenit presedinte al Camerei Deputatilor, a evitat sa spuna daca va candida la o functie in PSD Partidul a decis vineri, in cadrul Comitetului Executiv National, ca va organiza un.

Marcel Ciolacu, intrebat daca va candida la sefia PSD: Nu includ, nu exclud

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a evitat spuna daca va candida la o functie in PSD, la congresul partidului din 29 iunie.

MARCEL CIOLACU, LA IESIREA DIN SEDINTA CEX: Trebuia sa ne facem niste planuri si pentru viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, dupa sedinta CEx a PSD, ca trebuia o analiza mai aprofundata si asupra trecutului si planuri concrete pentru viitor, de aceea ar fi preferat un congres mai tarziu.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor: Vom vedea cine isi depune candidaturile. Nu exclud

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, dupa sedinta PSD, ca se va organiza congres in luna iunie pentru ca unii vor stabilitate. Ciolacu a evitat sa spuna daca isi va depune.

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Numai prostii nu au emotii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca nu sunt probleme legate de motiunea de cenzura pe care doreste sa o depuna opozitia, precizand ca, din punct de vedere matematic, este exclus ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )