Libnet.ro
UNICEF

16:31

Secretele astrogramei Scorpionului Liviu Dragnea, dezvaluite de un astrolog celebru. Vestile nu sunt tocmai bune

Antena3 Antena3,
Secretele astrogramei Scorpionului Liviu Dragnea, dezvaluite de un astrolog celebru. Vestile nu sunt tocmai bune

Liviu Dragnea este nascut pe 28 octombrie 1962 si este Scorpion. Misteriosi, fermecatori si inteligenti, nativii din Scorpion sunt lideri inascuti, daruiti sa-si duca la indeplinire menirea cu orice pre. continuă pe Antena3

Secretele astrogramei Scorpionului Liviu Dragnea, dezvaluite de un astrolog celebru. Vestile nu sunt tocmai bune

Liviu Dragnea este nascut pe 28 octombrie 1962 si este Scorpion. Misteriosi, fermecatori si inteligenti, nativii din Scorpion sunt lideri inascuti, daruiti sa-si duca la indeplinire menirea cu orice pre.

Radu Banciu: Oare ce or vorbi Liviu Dragnea si Irina in Maldive? Cat sa-i tot povesteasca el cum a inselat statul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre vacanta din Maldive in care s-ar afla in aceasta perioada liderul PSD, Liviu Dragnea, alaturi de iubita lui Irina Tanase. Asta.

Codrin Stefanescu: Irina Tanase ii va deveni sotie lui Liviu Dragnea cat de curand. Unde s-ar afla liderul PSD(VIDEO)

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a dezvaluit joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea. in acelasi timp,.

Liviu Dragnea afla, astazi, rezultatele expertizei din dosarul Tel Drum

Avocatii lui Liviu Dragnea se vor prezenta astazi la sediul DNA pentru a fi informati asupra concluziilor expertizei facute in dosarul Tel Drum, ancheta in care politicianul este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si fraude din fonduri europene.

Digi24 Va rezista Liviu Dragnea tentatiei de a candida pentru functia de presedinte al Romniei?!

Calculele lui Liviu Dragnea pentru 2019. Va candida pentru functia de presedinte? La prima vedere, raspunsul pare simplu: NU! in primul rand, orgoliul oricarui politician il impinge pe acesta sa viseze la cea mai inalta demnitate publica. in cazul de fata, orgoliul este bine impletit si cu multa frustrare.

Ce ii pregatesc procurorii lui Liviu Dragnea. Informatii incredibile din dosarul inchis in 2013

Liviu Dragnea a fost chemat de procurorii DNA se prezinte joi, 3 ianuarie, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Citatia i-a fost transmisa liderului PSD chiar inainte de Revelion. Avocata liderului PSD a.

Liviu Dragnea nu se va prezenta, joi, la DNA. Va merge un avocat

Liviu Dragnea nu se va prezenta, joi, la sediul DNA, unde a fost chemat de procurori pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei efectuate in dosarul Tel Drum, a precizat avocatul liderului PSD, Flavia Teodosiu.

Avocat: Liviu Dragnea nu merge la audierea de la DNA. Ce strategie are liderul PSD

Informatii de ultima ora despre strategia pe care a adoptat-o Liviu Dragnea, chemat de procurorii DNA, chiar inainte de Revelion, sa se prezinte joi, 3 ianuarie la sediul Directiei Nationale.

Epopeea completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema continua - o noua tragere la sorti, joi / Dosarele lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor fi judecate de aceiasi magistrati

Epopeea completurilor de 5 judecatori de inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum o numea presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, continua. Joi, vor fi trase la sorti completurile de 5 pentru anul 2019, altele decat cele desemnate deja pentru dosarele din data de 13 decembrie. Atunci, au fost stabilite completurile care vor judeca mai multe procese cu miza, precum cel in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman.

Vesti ingrozitoare de la astre pentru Liviu Dragnea in 2019

Astrologul Daniela Simulescu afirmat marti, la Antena 3, ca anul 2019 nu va fi unul foarte bun pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Lui Liviu Dragnea tocmai i-a progresat Soarele in Capricorn si cand se.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )