Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Liderii PSD si Pro Romania, iresponsabili. Au instigat la incalcarea regulilor si au bagatelizat pericolul

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Liderii PSD si Pro Romania, iresponsabili. Au instigat la incalcarea regulilor si au bagatelizat pericolul

Premierul Ludovic Orban i-a acuzat de iresponsabilitate pe liderii PSD si Pro Romania, deoarece au luat in deradere pericolul reprezentat de coronavirus si au instigat romanii sa incalce regulile menite sa. continuă pe B1

Ludovic Orban: PSD si Pro Romania au instigat permanent cetatenii la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a atacat vineri conducerile PSD si Pro Romania, pe care le acuza ca au instigat cetatenii romani sa nu respecte regulile privind evitarea raspandirii COVID-19.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre campania electorala pentru alegerile locale: Nu se vor putea organiza adunari publice, mitinguri electorale

Campania electorala pentru alegerile locale din acest an se va desfasura fara organizarea de adunari publice si mitinguri electorale si cu respectarea masurilor de protectie impotriva noului coronavirus, a.

Ludovic Orban, acuzatii-bomba: Foarte multi lideri politici instiga populatia la nerespectarea regulilor!

Foarte multi lideri politici neaga pericolul legat de noul coronavirus, acuza premierul Ludovic Orban, si indeamna populatia la nerespectarea regulilor.

LUDOVIC ORBAN: Condamn public atitudinea liderilor PSD si Pro Romania care au instigat cetatenii la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Zalau, ca ii condamna in mod public pe liderii politici ai opozitiei, in special cei ai PSD si Pro Romania, care au instigat permanent romanii la nerespectarea regulilor impuse in perioada pandemiei.

Victor Ponta, replica pentru Ludovic Orban: Nesimtitul si sarlatanul arata cu degetul pe altii ca sa acopere mizeria lui si a gastii de fripturisti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, considera ca premierul Ludovic Orban vrea sa acopere mizeria lui si a gastii lui de fripturisti prin atacurile la adresa sa. Orban a declarat vineri, la Zalau, ca ii condamna in mod public pe liderii politici ai opozitiei, in special cei ai PSD si Pro Romania, care au instigat permanent romanii la nerespectarea regulilor impuse in perioada pandemiei.

LUDOVIC ORBAN: Proiecte fara contracte de finantare, din cauza primarilor PSD

Premierul Ludovic Orban este nemultumit de faptul ca autoritatile publice locale nu au finalizat procedurile pentru proiectele de extindere a retelelor de apa si canalizare, finantate din fonduri europene. La sfarsitul sedintei pe care avut-o ieri cu liderii PNL, seful Guvernului a precizat:.

Cum reporneste Romania in criza Coronavirus. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Programul de masuri economice a fost dezbatut cu presedintele Klaus Iohannis, iar saptamana viitoare va fi prezentat public, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban face anuntul. Cine este de vina pentru explozia numarului de cazuri de infectare cu coronavirus

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus in Romania este intr-o continua crestere, premierul Ludovic Orban spune ca vinovatii pentru acest lucru sunt chiar politicienii din Opozitie deoarece instiga populatia la nerespectarea regulilor.

Ludovic Orban: Foarte multi lideri politici neaga pericolul reprezentat de coronavirus si instiga la nerespectarea regulilor. Unele institutii lucreaza in slujba lor, nu a romanilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a acuzat pe unii lideri politici ca neaga pericolul reprezentat de epidemia de coronavirus si instiga populatia la nerespectarea regulilor menite tocmai sa tina sub control.

Ludovic Orban: Noi masuri de relaxare vin numai daca se inregistreaza un nivel previzionat al raspandirii coronavirusului. Organele de control sa fie mobilizate la maxim

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca noi masuri de relaxare a restrictiilor ce au fost impuse in contextul epidemiei de coronavirus vor fi adoptate de la 1 iulie doar daca raspandirea COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )