Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dan Barna si-a depus la BEC candidatura pentru presedintie: Romania are nevoie de un presedinte full-time, prezent in fiecare zi in viata cetatii (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna si-a depus la BEC candidatura pentru presedintie: Romania are nevoie de un presedinte full-time, prezent in fiecare zi in viata cetatii (VIDEO)

Dan Barna s-a prezentat vineri in jurul ore 10:30 la sediul Biroului Electoral Central pentru a depune liste cu semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale. insosit de liderii de alianta, acesta a. continuă pe B1

Dan Barna, la sediul BEC: Schimbarea trebuie facuta acum! E momentul sa incepem sa insanatosim Romania

Dan Barnasi-a depus oficial candidatura la alegerile prezidentiale si a anuntat ca alegerile anticipate sunt singura solutie pentru a scoate tara din impas. Depunem azi 400. 000 de semnaturi.

Dan Barna si-a inregistrat candidatura la BEC

Candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, si-a inregistrat, vineri candidatura la Birou Electoral Central, el fiind insotit de liderul PLUS, Dacian Ciolos, dar si de sustinatori. Eu voi fi in turul doi si o sa fiu urmatorul presedinte al Romaniei, a spus Barna. Despre presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu a facut destul, el fiind un pompier pentru momentele in care casa a luat foc si se prabusea.

Dan Barna, dezlauntuit la BEC: Iohannis, un pompier pentru momentele cand casa a luat foc

Dan Barna si-a depus oficial candidatura la alegeri, moment numai bun sa faca ce stie cel mai bine: .

Nicusor Dan: in 2017, Dan Barna mi-a promis public ca sprijina candidatura mea pentru Primaria Capitalei, indiferent ca revin in USR sau raman independent

Nicusor Dan, care s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, spune ca in 2017 liderul USR, Dan Barna, si-a exprimat public sustinerea pentru candidatura sa in Bucuresti, indiferent ca va reveni in USR sau va ramane independent.

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun astazi candidaturile la alegerile prezidentiale

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun vineri candidaturile pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central. Liderul USR Barna a anuntat, inca de saptamana trecuta, ca a reusit sa stranga.

Dan Barna a dezvaluit strategia USR-PLUS pentru daramarea Guvernului Dancila

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat marti caAliantei USR-PLUS sustine depunerea cat mai rapida a motiunii de cenzuraimpotriva Guvernului Dancila. Din punctul sau de vederesemnarea de catre op.

Dan Barna il ataca pe Iohannis, la depunerea candidaturii: Un pompier pentru momentele cand casa a luat foc. Replica presedintelui

Dan Barna si Klaus Iohannis si-au depus vineri, la BEC, semnaturile pentru candidatura la presedintie. Dan Barna l-a numit pe Klaus Iohannis un pompier care aparedoar cand casa lua foc.

Paleologu, dupa ce si-a depus candidatura pentru prezidentiale

Theodor Paleologu si-a depus, joi, candidatura la BEC, pentru prezidentiale. Prezidentiabilul PMP a .

Dan Barna, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: Daca e Nicusor Dan, nu e problema

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat, vineri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca Alianta USR-PLUS va sustine pentru Primaria Capitalei candidatul cu cea mai buna pozitie, iar daca acesta este Nicusor Dan, nu e nicio problema.

DAN BARNA: Delegatia USR-Plus a avut un rol decisiv in obtinerea nominalizarii Laurei Codruta Kovesi

Dan Barna afirma ca delegatia USR-Plus a avut un rol decisiv in obtinerea unui vot pozitiv in COREPER pentru nominalizarea Laurei Codruta Kovesi in postul de procuror sef european si ii transmite Vioricai Dancila ca nu poti spera sa fii presedinte al tuturor romanilor cata vreme crezi ca victoriile care nu iti apartin trebuie oprite cu orice pret.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )