Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dancila: PSD vrea candidat propriu la prezidentiale, sustinut de ALDE si Pro Romania. Vom avea discutii cu aceste partide Premierul a anuntat trei noi ministri in Guvern (VIDEO)

B1 B1,
Dancila: PSD vrea candidat propriu la prezidentiale, sustinut de ALDE si Pro Romania. Vom avea discutii cu aceste partide Premierul a anuntat trei noi ministri in Guvern (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca liderii social-democrati au stabilit, in sedinta Comitetului Executiv National, ca PSD sa aiba candidat propriu la prezidentiale si sa inceapa negocieri cu Pro Romania si cu. continuă pe B1

VIDEO PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale Anuntul premierului despre schimbarea ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu: Nu am luat decizia pentru ca asa vrea presedintele Iohannis

Comitetul Executiv al PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale si sa inceapa negocieri cu partidul lui Victor Ponta si cu ALDE pentru sustinerea candidatului PSD. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat la finalul sedintei de peste patru ore ca s-a votat inlocuirea ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu, in locul lor fiind propusi Nicolae Moga si Ramona Manescu. Dancila a tinut sa ii dea replica lui Carmen Dan, sustinand ca a luat decizia inlocuirii acesteia nu pentru ca asa a cerut presedintele Iohannis, ci pentru ca ea a considerat ca este nevoie de credibilitate la acest minister.

CExN al PSD a decis ca partidul sa aiba un candidat propriu la prezidentiale

ACTUALIZARE Senatorul Nicolae Moga a fost validat, astazi, de Comitetul Executiv National al PSD pentru functia de ministru al Afacerilor Interne, iar Mihai Fifor - pentru functia de vicepremier pe parteneriate strategice, a anuntat, la finalul reuniunii, presedintele PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca s-a votat ca formatiuna sa aiba candidat propriu la alegerile prezidentiale, fiind respinsa varianta sustinerii lui Calin Popescu-Tariceanu. ---- Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat PSD) se reuneste, astazi, la ora 12, la Palatul Parlamentului.

CExN al PSD a decis ca partidul sa aiba un candidat propriu la prezidentiale

Comitetul Executiv National CExN) al PSD a decis ca social-democratii sa aiba un candidat propriu l.

PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

Decizie de ultima ora! PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

ALDE AMENINTA PSD cu ruperea coalitiei de guvernare: Tariceanu sa fie candidatul aliantei

Varujan Vosganian, a declarat, luni, ca se va pune in discutie viitorul Coalitiei PSD-ALDE, in contextul in care Viorica Dancila a anuntat ca Partidul Social Democrat vrea candidat propriu la.

Serban Nicolae, convins ca nu va fi desemnat candidat pentru prezidentiale

Senatorul PSD, Serban Nicolae, aflat intr-un turneu prin Transilvania, a declarat, ieri, pentru Agerpres, ca e constient ca nu va fi nominalizat de partid pentru a intra in competitia pentru prezidentiale, iar premierul Viorica Dancila ar trebui sa-si asume ferm candidatura.

Gabriela Firea, candidat la prezidentiale. Ce spune primarul Capitalei despre acest scenariu: Sunt deschisa

Gabriela Firea sustine ca liderii PSD din teritoriu i-au cerut sa candideze la alegerile prezidentiale si ca ea este deschisa pentru discutii. Primarul general al Capitalei a participat, luni, la sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a precizat ca doreste sa discute in partid despre candidatul pentru alegeri. Gabriela Firea, tentata sa candideze la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )