Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dragnea si Tariceanu discuta despre remaniere / La ntlnire si ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Decizia de sesizare a Curtii este una politica. Daca doamna prim-ministru mi va cere sa redactez, voi redacta sesizarea

Hotnews Hotnews,
 Dragnea si Tariceanu discuta despre remaniere / La ntlnire si ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Decizia de sesizare a Curtii este una politica. Daca doamna prim-ministru mi va cere sa redactez, voi redacta sesizarea

Liderii Coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit intr-o sedinta in cadru restrans a Coalitiei pentru a discuta despre remaniere si eventualele modificari la ordonanta lacomiei. continuă pe Hotnews

Dragnea si Tariceanu au discutat despre OUG 114 si despre refuzul lui Iohannis privind revocarea Procurorului General / Toader: Daca premierul mi va cere, voi redacta sesizarea la CCR

Liderii Coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit intr-o sedinta in cadru restrans a Coalitiei pentru a discuta despre remaniere si eventualele modificari la ordonanta lacomiei. La intalnire a participat, pentru aproape 20 de minute, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,si, potrivit surselor Hotnews. ro a discutat cu Liviu Dragnea despre posibilitatea sesizarii la CCR unui conflict intre Executiv si Presedintie pe tema revocarii procurorului Augustin Lazar. UPDATE 13:30 Sedinta Coalitiei s-a incheiat. Tariceanu a refuzat sa faca declaratii.

Dragnea si Tariceanu, intrevedere pe tema REMANIERII. La intalnire si ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Intrevedere restransa intre liderii coalitiei PSD-ALDE. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu discuta despre remanierea guvernamentala. Pentru circa 20 de minute, in birou s-a aflat si.

intalnire de urgenta in biroul lui Dragnea. Ministrul Justitiei, chemat la discutii cu liderul PSD

Intalnire de urgenta in biroul liderului PSD, Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla luni in biroul liderului PSD. Cei doi ar putea discuta privind depunerea unei sesizari la CCR pr.

intalnire Dragnea - Tariceanu la Parlament

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, au avut astazi o intalnire la Palatul Parlamentului.

Tariceanu, declaratie despre lista comuna la europarlamentare cu PSD: Nu a fost luata inca o decizie

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata ca deocamdata nu a fost luata o decizie privind liste comune ALDE - PSD la alegerile europarlamentare din luna mai, sustinand ca exista atat ar.

Tariceanu, declaratie despre Kovesi: Cred ca cel mai grav lucru este coruptia de putere

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in ceea ce o priveste pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi cel mai grav lucru este coruptia de putere, insemnand nesocotirea principiilor de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )