Libnet.ro
UNICEF

22:45

Legea salarizarii va fi modificata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea salarizarii va fi modificata

Ministrul Sanataii, Sorina Pintea, a anuntat, in aceasta seara, dupa aproape douasprezece ore de negocieri cu liderii Federatiei Sanitas, ca s-a ajuns la concluzia conform careia legea salarizarii si regulamentul sporurilor au fost aplicate subiectiv de catre spitale si ca s-a decis modificarea legii salarizarii, fara insa a fi modificata plafonarea sporurilor la 30%. continuă pe Ziarul Bursa

Legea salarizarii va fi modificata ca urmare a crizei din sanatate. Olguta Vasilescu: Au fost 7.000 de angajati cu venituri scazute (VIDEO)

Legea salarizarii unitare va fi modificata in urma negocierilor ce au avut loc miercuri la Palatul Victoria intre oficiali guvernamentali si sindicate si managerii de spitale. Aceasta decizie vine ca urmare a.

Ministrul Muncii: Modificarile la Legea salarizarii vor viza strict modul de acordare a sporurilor, nu si grila de coeficienti sau alte prevederi

Modificarile la Legea salarizarii vor viza strict modul de acordare a sporurilor, nu si grila de coeficienti sau alte prevederi ale actului normativ, cu exceptia coeficientului pentru director de ingrijiri, unde se va reveni la forma initiala a legii din iulie 2017, a anuntat, marti seara, la finalul negocierilor cu sindicatele din sanatate, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )