Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lider Pro Romania: Victor Ponta ar putea intra in competitia pentru Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Lider Pro Romania: Victor Ponta ar putea intra in competitia pentru Primaria Capitalei

Adrian Tutuianu, unul dintre liderii Pro Romania, a declarat ca Victor Ponta ia in calcul o candidatura pentru Primaria Capitalei, scorul vizat fiind de 15%. continuă pe Adevărul

VICTOR PONTA: PNL si Orban se agata de cota unica pentru a apara interesele celor foarte bogati si privilegiati

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca introducerea principiului impozitarii progresive este o schimbare necesara dupa 15 ani de cota unica.

Victor Ponta ar putea candida la Primaria Capitalei impotriva Gabrielei Firea, sustine Adrian Tutuianu

Pro Romania il vrea pe Victor Ponta candidat la Primaria Capitalei, impotriva Gabrielei Firea si a lui Nicusor Dan, a declarat joi la Digi 24 senatorul Adrian Tutuianu, lider al Pro Romania. El spune ca negocierile cu PSD pentru sustinerea unui candidat unic la Bucuresti au esuat si ca Pro Romania discuta cu personalitati importante care sa isi asume candidatura la Bucuresti.

Culise: Negocierile dintre Firea si Ponta nasc disensiuni in PSD si Pro Romania

Victor Ponta este in prezent intr-o cursa contra cronometru care sa-i asigure un viitor in politica. Tinta lui Victor sunt prezidentialele din 2024, iar pentru asta face tot ce ii sta in putinta sa se propulseze ca lider al stangii, au declarat pentru Adevarul surse politice.

Fara un consens cu PSD, Pro Romania discuta cu personalitati importante pentru candidatul la Primaria Capitalei. Tutuianu: Ultima varianta e Victor Ponta

Pro Romania va avea propriul candidat la Primaria Capitalei, in conditiile in care negocierile cu PSD pentru o varianta comuna nu s-au materializat, a anuntat senatorul Adrian Tutuianu, vicepresedintele.

Ponta cere introducerea impozitarii progresive si un CAS mai mic

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca introducerea principiului impozitarii progresive este o schimbare necesara dupa 15 ani de cota unica, afirmand ca premierul Ludovic Orban si PNL se agata de cota unica pentru a apara interesele celor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )