Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liderii PSD pun conditii pentru un prezidentiabil din afara partidului

Antena3 Antena3,
Liderii PSD pun conditii pentru un prezidentiabil din afara partidului

Presedintii organizatiilor judetene PSD, consultati de MEDIAFAX, nu exclud varianta ca social-democratii sa sustina la alegerile prezidentiale un candidat care nu este membru de partid, insa doar in anumite. continuă pe Antena3

Liderii PSD pun la cale acuzarea lui Klaus Iohannis intr-o sedinta la finalul lunii august

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a declarat, luni, cu privire la o eventuala punere sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare, ca prioritatile social-democratilor vor fi stabilite la reuniunea.

Tariceanu: Cred ca procurorul-sef la DNA trebuie adus din afara institutiei / Am un inconfort major sa stiu ca Romnia este reprezentata n SUA de George Maior / Despre o candidatura la prezidentiale: Nu sunt mnat de o ambitie nemasurata

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, lider al ALDE, a declarat marti seara, la Antena 3, ca in calitate de simplu cetatean simte un inconfort major fata de faptul ca Romania este reprezentata in SUA de fostul sef al SRI George Maior ca ambasador, avand in vedere ca acesta, in calitatea pe care a avut-o, a patronat protocoalele secrete. El a mai sustinut ca viitorul procuror-sef al DNA nu ar trebui sa provina din institutie si ca a inteles ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are in minte acelasi lucru.

VIDEO Prima coloana de masini cu romni din Diaspora, veniti n tara pentru mitingul din 10 august, ntmpinata n Vama Bors de cteva zeci de persoane. Vrem o tara ca afara, democratie reala

Prima coloana de masini cu romani din Diaspora, veniti in tara pentru mitingul din 10 august, a fost intampinata, miercuri seara, in Vama Bors de cateva zeci de persoane.

Salarii mai mari pentru angajatii din vanzari, HR, IT, productie si marketing

Angajatorii din Romania sunt dispusi sa aiba in vedere salarii cu pana la 15% mai mari pentru atragerea talentelor. Conform studiului Randstad HR Trends, Romania 2018, companiile se pregatesc in acest an sa le plateasca salarii mai mari angajatilor din.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Dezastru pentru soferii din Romania! Care e situatia in Bucuresti...

Mai multe state europene, printre care si tara noastra, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana CE), cauza fiind masinile diesel. Astfel, statele care nu au luat masuri clare pentru reducerea poluarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )