Libnet.ro
UNICEF

20:32

Liderii social-democrati, sedinta CEx de urgenta. PSD discuta excluderea Ana Birchall

Antena3 Antena3,
Liderii social-democrati, sedinta CEx de urgenta. PSD discuta excluderea Ana Birchall

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti, de la ora 16,00, a anuntat Biroul de presa partidului. Presedintele PSD, Viorica Dancila, preciza luni ca in cadrul sedintei urmeaza sa fie. continuă pe Antena3

Liderii social-democrati, sedinta CEx de urgenta. PSD discuta excluderea Alinei Birchall

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti, de la ora 16,00, a anuntat Biroul de presa partidului. Presedintele PSD, Viorica Dancila, preciza luni ca in cadrul sedintei urmeaza sa fie.

SURSE: Ce masuri se vor lua in sedinta CEX a PSD dupa primul tur de alegeri

Liderii judeteni PSD si conducerea centrala se intalnesc marti, la sediul central al partidului, int.

Viorica Dancila, declaratii dupa sedinta CEX a PSD. Ana Birchall si Cozmin Gusa, exclusi din PSD Cearta intre Dancila si Manda: Sa spuneti ca pierdeti alegerile ca mergeti cu o proasta nu va face cinste (surse)

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall si Cozmin Gusa au fost exclusi din PSD, in prima sedinta a conducerii partidului de dupa alegerile prezidentiale. Surse social-democrate au declarat ca sedinta a fost una cu scandal. La inceputul discutiilor, Viorica Dancila i-ar fi reprosat lui Claudiu Manda ca a spus ca partidul pierde deoarece merge cu o proasta iar Olguta Vasilescu ar fi anuntat ca renunta la functia de sefa de campanie a lui Dancila dupa reprosurile acesteia. La finalul sedintei, Viorica Dancila, Claudiu Manda si sotia sa, Olguta Vasilescu, au negat informatiile pe surse. Sedinta s-a incheiat cu excluderea din partid a Anei Birchall si a lui Cozmin Gusa, dar si cu acuzatiile Vioricai Dancila la adresa lui Klaus Iohannis, un candidat cu probleme penale care trebuie sa explice de ce a avut ghinionul sa aiba sase case.

Liderii PSD, sedinta CEx de urgenta. Se pregateste strategia pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti, de la ora 16,00, a anuntat Biroul de presa partidului. Presedintele PSD, Viorica Dancila, preciza luni ca in cadrul sedintei urmeaza sa fie.

Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD. S-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa

Baronii, la judecata Vioricai Dancila. in cadrul CEx-ului PSD, s-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa. Gabriela Firea: Care esec? Nu e cazul sa-mi pun mandatul pe masa. Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD Liderul PSD Viorica Dancila va propune, la CEx-ul formatiunii politice, care a inceput la ora 16:00, excluderea Anei Birchall din .

Niculae Badalau vorbeste despre DEMISIE inaintea CEx-ului PSD: Un gest de onoare

Liderul PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti, inainte de sedinta CEX PSD, ca nu este cazul de sanctiuni dupa rezultatul din primul tur al alegerilor prezidentiale, ci ca PSD trebuie sa faca o.

Capul Anei Birchall, cerut pentru CEX-ul PSD

Seful PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat marti, la sosirea la sedinta CEX, ca mai multi colegi de orga.

Dancila a convocat sedinta CEX. Liderii din Moldova si Transilvania trebuie sa dea explicatii pentru rezultatele slabe

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a convocat pentru marti sedinta Comitetului Executiv al partidului pentru a face o analiza a activitatii organizatiilor la alegerile din 10 noiembrie. PSD a pierdut in primul tur al alegerilor prezidentiale fiefuri importante din Moldova si Transilvania. Mai exact, liderii din Maramures, Neamt, Vrancea, Bacau si Constanta vor trebui sa dea explicatii pentru rezultatele slabe pe care le-au inregistrat.

Claudiu Manda, despre scandalul din sedinta CEx: Este exagerat ce a aparut in spatiul public

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a declarat ca informatiile privind un scandal in sedinta Comitetului Executiv National al PSD de marti sunt exagerari si a dat asigurari ca Viorica Dancila va iesi la.

Viorica Dancila a convocat sedinta CEx: Fiecare presedinte de organizatie trebuie sa justifice scorul obtinut in turul 1

Viorica Dancilaa anuntat ca marti vor fi analizaterezultatele obtinute in primul tur al alegerilor prezidentiale,insedinta Comitetului Executiv National al PSD. O analiza a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )