Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Plesoianu, mesaj pentru premierul Dancila: Romania, daca este bine guvernata, nu isi mai poate permite sa mearga mai departe in acest mod

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, mesaj pentru premierul Dancila: Romania, daca este bine guvernata, nu isi mai poate permite sa mearga mai departe in acest mod

Liviu Plesoianu a transmis o noua scrisoare deschisa catre premierul Dancila, dar si catre ministrul Justitiei si catre liderii coalitiei PSD-ALDE. Lucrurile sunt cat se poate de clare pentru toti oam. continuă pe Antena3

Liviu PLESOIANU, MESAJ DEVASTATOR pentru ministrul Justitiei: Ati pierdut sansa de a fi un erou

MinistrulJustitiei, Tudorel Toader, este vizat de un mesaj devastator transmis de deputatul PSD, Liviu Plesoianu, prin intermediul unei scrisori deschise, publicate pe pagina sa de Facebook. Domnule.

Liviu Plesoianu, scrisoare pentru ministrul Justitiei: Ati pierdut sansa de a fi un erou

Liviu Plesoianu i-a transmis un mesaj ministrului Justitiei, Tudorel Toader, printr-o scrisoare deschisa publicata pe pagina sa de Facebook. Deputatul PSD ii reaminteste acestuia ca si-a ratat sansa de a fi u.

Premierul Dancila, intrebata daca Valcov va fi demis: Nu am abandonat niciodata un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca nu ii va cere demisia consilierului sau Darius Valcov, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, pana cand nu va fi pronuntata o decizie definitiva in acest dosar, explicand ca nu a abandonat.

Viorica Dancila, intrebata daca Valcov va fi demis: Nu am abandonat niciodata un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca nu ii va cere demisia consilierului sau Darius Valcov, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, pana cand nu va fi pronuntata o decizie definitiva in acest dosar.

Liviu Plesoianu explica de ce l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Dupa ce Monica Macovei l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, acesta primeste o noua lovitura chiar de la un deputat PSD. Liviu Plesoianu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Tudorel Toader in care.

Dragnea, mesaj pentru Iohannis in scandalul din DNA: Daca se dovedesc, lucrurile sunt foarte grave (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ia masuri in cazul in care acuzatiile la adresa procurorilor DNA, aparute in spatiul public, se dovedesc a fi.

Premierul Dancila va discuta cu liderul PSD si cu ministrul Justitiei despre scandalul de la DNA

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca situatia de criza de la DNA va fi analizata atat i.

Premierul Dancila, pagina FALSA pe Facebook. Cum a reactionat Guvernul (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, dupa nominalizare, ca si-a inchis pagina de Facebook deoarece acel cont era din perspectiva functiei de europarlamentar si ca isi va deschide un nou cont, din pozitia de.

Prima reactie a ambasadei SUA la Bucuresti, dupa intalnirea dintre premierul Dancila si Hans Klemm

Subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea de luni dintre ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, si premierul Viorica Dancila, informeaza un raspuns al Ambasadei SUA la.

Premierul Dancila nu renunta la Valcov nici dupa condamnare

Viorica Dancila a declarat, luni, ca Darius Valcov nu va fi schimbat din functia de consilier de sta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )