Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Condamn public atitudinea liderilor PSD si Pro Romania care au instigat cetatenii la nerespectarea regulilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Condamn public atitudinea liderilor PSD si Pro Romania care au instigat cetatenii la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Zalau, ca ii condamna in mod public pe liderii politici ai opozitiei, in special cei ai PSD si Pro Romania, care au instigat permanent romanii la nerespectarea regulilor impuse in perioada pandemiei. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, replica pentru Ludovic Orban: Nesimtitul si sarlatanul arata cu degetul pe altii ca sa acopere mizeria lui si a gastii de fripturisti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, considera ca premierul Ludovic Orban vrea sa acopere mizeria lui si a gastii lui de fripturisti prin atacurile la adresa sa. Orban a declarat vineri, la Zalau, ca ii condamna in mod public pe liderii politici ai opozitiei, in special cei ai PSD si Pro Romania, care au instigat permanent romanii la nerespectarea regulilor impuse in perioada pandemiei.

Cum reporneste Romania in criza Coronavirus. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Programul de masuri economice a fost dezbatut cu presedintele Klaus Iohannis, iar saptamana viitoare va fi prezentat public, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Proiecte fara contracte de finantare, din cauza primarilor PSD

Premierul Ludovic Orban este nemultumit de faptul ca autoritatile publice locale nu au finalizat procedurile pentru proiectele de extindere a retelelor de apa si canalizare, finantate din fonduri europene. La sfarsitul sedintei pe care avut-o ieri cu liderii PNL, seful Guvernului a precizat:.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Liderii PSD si Pro Romania, iresponsabili. Au instigat la incalcarea regulilor si au bagatelizat pericolul

Premierul Ludovic Orban i-a acuzat de iresponsabilitate pe liderii PSD si Pro Romania, deoarece au luat in deradere pericolul reprezentat de coronavirus si au instigat romanii sa incalce regulile menite sa.

Ludovic Orban: PSD si Pro Romania au instigat permanent cetatenii la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a atacat vineri conducerile PSD si Pro Romania, pe care le acuza ca au instigat cetatenii romani sa nu respecte regulile privind evitarea raspandirii COVID-19.

Bomba zilei. Telefoanele lui Ludovic Orban, proba la DNA in dosarul momentului

Numele premierului Ludovic Orban ar aparea in dosarul UNIFARM. Si nu doar al lui Ludovic Orban, ci si al ministrului Finantelor, Florin Citu. Social-democratul Radu Cristescu a afirmat, joi, la Antena 3 ca firele dosarului Unifarm duc la premierul Ludovic Orban.

Rares Bogdan sustine ca este peste Ludovic Orban la capitolul incredere in politicieni

Rares Bogdan, primvicepresedintele PNL, a anuntat vineri seara la Digi24 ca se afla in top 5 al increderii in politicieni si ca Ludovic Orban, presedintele PNL, se pozitioneaza putin sub el. Orban este putin sub mine, dar e foarte sus. Foarte sus! Dar putin sub, pentru ca e tinta la guvernare, doar de asta, a spus liberalul.

LUDOVIC ORBAN: Tricolorul reprezinta istoria noastra

Premierul Ludovic Orban subliniaza, intr-un mesaj prilejuit de Ziua Drapelului National, ca Tricolorul reprezinta istoria noastra si intregul popor, cu oameni care ne-au dat de atatea ori prilejul sa ne mandrim ca suntem romani.

Adrian Nastase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!

Fostul premier Adrian Nastase a transmis o serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban, care au omis sa il felicite de ziua sa de nastere. A facut-o in schimb premierul Ungariei, Viktor Orban, care i-a trimis si o selectie de vinuri.

LUDOVIC ORBAN: Cel mai mare risc de inundatii este pe Prut

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa ce a participat la Ministerul Afacerilor Interne la o sedinta de lucru pentru evaluarea pagubelor produse de inundatii, ca riscul cel mai mare in perioada imediat urmatoare este pe raul Prut, zona unde va intra in tara o viitura din Ucraina, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )