Libnet.ro
UNICEF

10:00

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre votul pentru Kovesi: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie i.

Iohannis: Votul pentru Kovesi este o victorie importanta pentru Romania. Voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca votul din COREPER pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european este o victorie importanta pentru Romania. Asa cum am actionat in acest caz, voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE, a mai spus seful statului. Precizarea vine in contextul in care, potrivit unor informatii neoficiale, ambasadorul la UE nu a respectat mandatul Guvernului Dancila si ar fi votat in favoarea candidaturii fostei sefe a DNA.

Stirile ProTV: CTP, despre votul pentru Kovesi: O victorie a tuturor oamenilor cinstiti din Romania

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat joi consecintele votului pentru Laura Codruta Kovesi din Consiliul Reprezentantilor la Uniunea Europeana.

Ludovic Orban, despre numirea lui Kovesi la Parchetul European: Influenta PNL a fost decisiva. Am contracarat lobby-ul PSD si al Guvernului

Presedintele PNL Ludovic Orban a vorbit la Adevarul Live despre numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, subliniind contributiile europarlamentarilor PNL la reusita acesteia. Orban aminteste de voturile din Parlamentul European, acolo unde liberalii au inclinat balanta in favoarea fosetei sefe DNA, in ciuda lobby-ului negativ facut de PSD.

UDMR, despre votul lui Kovesi: Noi sustinem aceasta decizie

Reprezentantii UDMR arata ca nu si-au schimbat pozitia fata de numirea Laurei Codruta Kovesi in func.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

Klaus Iohannis, despre desemnarea lui Kovesi: ,,O victorie importanta pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul in COREPER privind candidatura Laurei Codruta Kovesi pen.

Ludovic Orban: Vom depune motiunea de cenzura atunci cand vom avea garantia ca trece

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbeste azi la Adevarul Live de la ora 13. 00 despre data la care liberali vor depune motiunea de cenzura precum si despre sansele acesteia de reusita.

Iohannis, dupa votul pentru Kovesi: O victorie importanta pentru Romania, in pofida Guvernului PSD. Voi continua sa sustin romani integri, competenti

Rezultatul de astazi reprezinta o victorie importanta pentru Romania, cu atat mai mult cu cat a fost obtinut in pofida faptului ca Guvernul PSD a incercat permanent sa blocheze candidatura unui profesionist, recunoscut pentru lupta sa impotriva coruptiei si in apararea statului de drept, a reactionat presedintele Klaus Iohannis dupa votul din Consiliul UE pentru Kovesi.

Ludovic Orban: Este o chestiune de zile pana la depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Ludovic Orban, liderul PNL, a spusca este foarte probabil ca motiunea impotriva Guvernului Dancila sa fie depusa saptamana viitoare in Parlament. Este o chestiune de zile pana la depunerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )